Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Nissan Vanettem, az...

Mendoza kérdése:

Van egy Nissan Vanettem, az egyik helyen nem indult, lemerült az akku, segítettek berántani, mentem is gond nélkül 50 km-t . Gondoltam, feltöltött, leállítottam, de pár perc múlva már nem indult . Vettem egy új akkut, amivel beindult. Kár volt?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy mamikor a gyújtást ráadom nem mindig világít az akkumulátor lámpa.

Igazság szerint hétvégén lenne egy bp-szombathely fuvarom oda-vissza,és nem tudom ,hogy elmerjek indulni,mivel hosszú hétvége van nem tudok szerelőt sem szerezni.

2012. márc. 16. 18:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ha nem mindig világit a visszajelzölámpa az lemerült aksi,vagy érintkezési hiba ha sürgös az ut töltsd fel az aksikat és vidd magaddal tartaléknak. érdemes lenne majd megnézetned, hogy a generátor visszatölt-e
2012. márc. 16. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
ja és egy bp-sz.hely ut nem olyan nagy távolság akár leállitás nélkül is megteheted
2012. márc. 16. 19:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Már feltöltöttem a régit,és én is úgy gondoltam,hogy elviszem magammal,csak nem tudom,hogyha nem tölt esetleg a generátor,akkor is megtudom járni szerinted?
2012. márc. 16. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha nem állítod le,nem lesz gond. Főleg ha nálad van a régi akksi. Max. berántanak újra.. :) Ha megvetted az újat,nem baj,az már nem lehet hibás. Viszont ha a töltéssel van gond,az előbb utóbb úgyis kinyírta volna az akkut. Jövő héten mielőbb nézesd meg..
2012. márc. 16. 19:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Kár volt. Inkább a generátort kellett volna megcsináltatni. Mondjuk azt így sem úszod meg. :)
2012. márc. 16. 19:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem sajnálom,hogy megvettem az akkut,mert télen már volt gondom a régivel,mivel elég régi.Köszönöm a segítséget, mindkettőtöknek!Hétfőn viszem szervizbe.:)
2012. márc. 16. 19:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Fogsz egy multimétert, beállítod DC mérésre 20v körüli méréshatárral, rádugod, beröffented, alapjáraton lekapcsolt fogyasztókkal 14-14,4 V közötti feszt kell mérned, ha 13,7 alatt van akkor generátor gond lesz, egyébként az akksi szarta össze magát.

Szerintem akksi gond lesz, ha a generátor ment volna el nem mentél volna vele 50km-t üres akksival.

2012. márc. 16. 22:52
 8/14 anonim ***** válasza:

Van még abban annyi, mikor már az indítót nem győzi, főleg ha dízel.

A töltésjelző meg jelezte a hibát.

2012. márc. 17. 00:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Majd kiderül, velem ezt mondatja a tapasztalat. :) Olyan 60-40 az akksinak szerintem.
2012. márc. 17. 00:13
 10/14 A kérdező kommentje:
A töltés jelző nem világít menet közben.Viszont gyújtás ráadáskor sem mindig világít.
2012. márc. 17. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!