Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Nissan Vanettem, az...

Mendoza kérdése:

Van egy Nissan Vanettem, az egyik helyen nem indult, lemerült az akku, segítettek berántani, mentem is gond nélkül 50 km-t . Gondoltam, feltöltött, leállítottam, de pár perc múlva már nem indult . Vettem egy új akkut, amivel beindult. Kár volt?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy mamikor a gyújtást ráadom nem mindig világít az akkumulátor lámpa.

Igazság szerint hétvégén lenne egy bp-szombathely fuvarom oda-vissza,és nem tudom ,hogy elmerjek indulni,mivel hosszú hétvége van nem tudok szerelőt sem szerezni.

2012. márc. 16. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Flash: 95 : 5 a generátornak. :)))

Kérdező: ha nem világít a visszajelző gyújtás ráadásakor, az az esetek nagy többségében generátorhibát jelez, mert a visszajelző a gerjesztő áramkör része. Leginkább kefehibára utal, de ez csak szétszedés után derül ki.

2012. márc. 17. 09:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez nem akku probléma lesz.Ma reggel egyszer beindult, másodszor már nem..Szerintetek így megtudom járni szombathelyt oda-vissza 2 akkuval?
2012. márc. 17. 10:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Talán. Multiméterrel mérd ki ahogy mondtam, akkor egyértelmű lesz. Illetve nézd meg a generátort, lehet hogy lejött róla valamelyik kábel, vagy megtört, azt meg tudod csinálni otthon is.
2012. márc. 17. 10:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam leírom mi történt.A Szombathelyi út sima volt,két akkuval nem volt semmi gond,persze a fogyasztókra nagyon vigyáztam:).A hiba: a generátor feszültség szabályzójában a szénkefék elkoptak .Ki lett cserélve ,és már minden ok.:)Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat,tényleg hasznosak voltak!Üdv.
2012. márc. 19. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!