Te hogy döntenél ilyenkor?
Veszel egy Simson S51-et 100-ezerért,ami kitűnű állapotban van,motorikusan,és esztétikailag is,és marad 90 ezer forintod.(De a motorhoz nem kell venni semmi alkatrészt,és semmi nem szorul cserére).
Vagy veszel egy Yamaha Aeroxot,ami ugyan olyan kitűnű állapotban van mint a Simson,viszont nem marad pénzed.
FE 450-re énis buknék, de csak a motorra, mert fiú vagyok :-D
Hmm így belegondolva én is valami modernebb gépet vennék, és még maradna is egy kicsi. Szerintem is így volna a legjobb.
Én vettem egy 250 ETZ kítűnő állapotban 26 ezer km-re 115 ezerért.Jó átírattam úgy többe volt de nem kell hozzányúlnom még.
Ha 5 éves a a simó és nincs benne 5000km és tirisztoros négysebességes akkor TALÁN megéri a 100 ezret
Egy simó még is csak motor és nem egy robogó.De kinek mi tetszik.
Szerintem először azt kell eldönteni, hogy Simson, vagy robogó, mert pont ellentéte egymásnak a kettő.
Én alapból nem vennék robogót, Simson párti vagyok. Azt lehet hamarabb megcsinálják, ha bármi baja akad, mint egy robit. Na meg ott már az elektronika, ugye.
Aki azt állítja, hogy egy hétig megy a Simson hiba nélkül, annak üzenem, hogy aludja ki magát rendesen.
Az, meg hogy a csajok mire buknak, ovis duma. Ha motorral akar valaki nőt felszedni, az már régen rossz. Téged szeressen, ne a motorodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!