Mi van akkor ha megállít a rendőr 50-es motron hogy nincs jogsim? Menyi a bünti? Mit érdemes mondani ilyenkor?
Nem tudom, de a szüleidet veszik ezért elő, mert még kiskorú vagy. Szóval ne játszadozz ezzel! Se jogsi, se semmi... Aztán meg, ha valami balesetbe keveredsz..
Kapnál 1-2 atyait, ha apád lennék.
Különben ennek a módosításnak én sem látom értelmét. Szerintem a részeg autósok még mindig több balesetet okoznak mint a 14 éves kismotorosok. 16 évesen meg már a kutya se fog elmenni kismotorból vizsgázni, mikor már mehet autóból is és azzal ugyan úgy vezethet kismotort.
Nem tudom miből gondolják,hog 14 évesen nem tudnak felelősségteljesen vezetni. Én speciel anno 0 hibával vizsgáztam KRESZ-ből és mindenből elsőre átmentem. De viszont talán annyival jobb, hogy akkor kevesebb robogós műmályer lesz az utakon.
"hanem mert 14 leszek decemberben és már nem vizsgázhatok"
"felemelték 16-ra és nem vizsgázhatok"
Nem emelték fel sehová, az M kategória január 19.-e után is 14 éves kortól megszerezhető lesz!
Drága szivem te meg se próbáltál tanfolyamra járni!
:D
30+ évvel ezelőtt többször megállítottak a rend éber őrei. Általában kivetették a szelepeket a Schwalbe kerekeiből, néha kaptam egy pofont (ez mostanában biztosan elmarad), és tolhattam haza a mocit! Úgy kb. a 10. ilyen eset után berendeltek a szüleim kiséretében a gyámhivatalba, ahol szentül meg kellett igérnem, hogy többet ilyet nem teszek! Talán valami bírságot is fizetett apám...
:D
légyszives ha nem vagy benne biztos akkor ne irj ilyeneket :
Nem emelték fel sehová, az M kategória január 19.-e után is 14 éves kortól megszerezhető lesz!
Drága szivem te meg se próbáltál tanfolyamra járni! hívj fel egy tanfolyamot legyél már szives!! köszi előre is
Na a kedvedért felhívtam néhány sulit. Egy dolog miatt nem tudsz az idén vizsgázni, mert novembertől március 15-ig nincs gyakorlati oktatás és forgalmi vizsga! Így a decemberi születésnapod miatt csak a tanfolyamot tudod elvégezni, és elméleti vizsgát tehetsz, gyakorlati oktatásra és forgalmi vizsgára csak márciusban kerülhet sor. Ennyi!
Olvasd már el azt a kurv@ jogszabályt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!