Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik új autót vesznek, mennyi...

Akik új autót vesznek, mennyi pénzt tudnak félrerakni egy hónapban?

Figyelt kérdés
Én kb 100.000-et tudok megspórolni egy hónapban. Szerintem nem kevesebb, mint az átlag. Mégis ha új autót szeretnék venni, még egy olcsóbb típusra is éveket kéne spórolnom. És akkor évekig nem voltam nyaralni, nem jártam szórakozni, nem vettem magamnak semmi különösebbet.
2012. aug. 9. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van zseton egy csomó helyen, ne aggódjál. A sírást nem kell komolyan venni. Érdekes, hogy csak egy töredéktől veszik el a házat meg a kocsiját, vhogy mindig megoldják a gondjaikat. Sajnos MO ilyen, a normálisabbja mind menekül innen :(
2012. aug. 9. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy normális ember, aki normálisan látja a dolgokat. Az én környezetemben minden fiatal elkölti az összes pénzét mind egy vasig. A szüleid is jól látják, hogy nem kérnek pénzt, hisz ha ameddig suliba jártál csak vitted a pénzt, örülniük kéne, hogy most már nem viszed!

Milyen autót szeretnél venni?

2012. aug. 10. 10:01
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyelőre még semmi konkrétat nem néztem ki, csak nézelődöm. Kb Focus, H Astra, Corolla kategóriában keresgélek.
2012. aug. 10. 10:12
 14/15 Napkiraly ***** válasza:
ezen én is elgondolkozom néha. Van 2 saját kocsim, lakásom,házam,de annyira el is viszi ez a pénzt (no hitel), hiába fizetik meg jól a magamfajta népeket, nem látom a jövőben hogy mikor lesz új autóm. A bankokkal meg én nem állok szóba
2012. aug. 10. 21:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne csak nézz láss is! Budapest és környéke illetve Győr-Moson-Sopron megye kifejezetten jó környék de még itt is élnek szegény emberek. Hidd el sokan még egy 20 éves kocsinak is örülnének, de nem engedhetik meg maguknak. Te is átértékelnéd a prioritásaidat ha egyedül kellene fenntartanod magad, esetleg családról kellene gondoskodnod.
2014. nov. 6. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!