Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy Opel...

Lacko1996 kérdése:

Mennyibe kerül egy Opel Calibra fenntartása 1 hónapban?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 12:44
 1/9 pagan ***** válasza:
na témánál vagyunk:),nekem az van,16 szelepes,c20xe motorral,de mire gondolsz?benzin?az enyém 7,5 litert eszik kb,de finom vezetéssel kevesebb is lehet
2012. márc. 12. 12:46
 2/9 pagan ***** válasza:
én nem sajnálom rá a pénzt,ha látom hogy valami halódik akkor már szerelek is,de egyébként ha nem leharcoltat veszel akkor semmi gond
2012. márc. 12. 12:47
 3/9 A kérdező kommentje:
mindent akarok róla tudni akkor hogy neked 1 évben mennyiben van?? alkatrészt honnan lehet hozzá venni?
2012. márc. 12. 12:48
 4/9 pagan ***** válasza:

[link]

az enyém is kb hasonló állapotú

2012. márc. 12. 12:49
 5/9 A kérdező kommentje:

szép:) van fb-od hogy ott tudnánk dumálni a calibra-król???

ha van linkeld már be magad

2012. márc. 12. 12:51
 6/9 pagan ***** válasza:
mindig kell cserélni valamit,mert ugye nagy részük már 20 éves,különböző helyekről rendelek:fridcar.hu,fekmester.hu,autoalkatrészwebaruhaz stb...,attól függ hol van akció,nekem 3 éve van meg,csak alkatrészre kb 150 ezrem ment ami szerintem nem sok,és egyre kevesebb lesz mert ugye újak az alkatrészek,mostanában csak tankolom,de hát az alap:)
2012. márc. 12. 12:53
 7/9 A kérdező kommentje:
hát igen, biztositás mennyi rá??? igaz ami igaz nekem még kb 1 év ameddig lesz jogsim
2012. márc. 12. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
gyerek te nagyon el vagy tévedve...
2012. márc. 12. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon első autóra ami ráadásul egy Calibra évi 50.000 alatt biztos nem kapsz kötelezőt. Az autó árán felül benne van még az átírási költség is (~90.000), ha meg belenyúlsz a lecsóba akkor az alkatrészköltségeken is sokat fogsz bukni. Szervízköltség elég széles skálán terjed, szerencsés esetben és ha otthon szervízelsz akkor évi 30-40.000 forintból megúszhatod, de ha bajok vannak az autóval, műszakiztatni kell, stb., akkor az autó árát is ráköltheted egy év alatt, ez nagyban függ a kocsi állapotától, az alkatrészektől és a szerelőtől, úgyhogy erre nem mondanék konkrét összeget hogy mennyi lehet. De még mindig csak a költségek kis részét vettük számításba, gondolom használni is akarod, s ha a nyugdíjas-tempójú 7,5-es fogyasztást vesszük évi 10.000 km mellett (hét közbeni gyenge, hétvégenkénti aktív használat) akkor is eltankol az ember több mint 300.000 forintot, ha emelkedik a benzinár akkor 400.000-t.
2012. márc. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!