Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet autóm?

Anonymus7 kérdése:

Hogyan lehet autóm?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és meg van a jogsim, az autót is kinéztem.

De ugye még nem dolgozom és így a biztosítás ,egyéb költségeket nem tudok fizetni ,kivéve a benzint. Hogy így lehetek a tulaja az autónak vagy hogy az egyik szülőm a tulaj ,viszont én használom?

2012. aug. 8. 08:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha fenn tudja tartani nem mindegy hogy miből?

Engem speciel baromira nem érdekel hogy saját pénzből veszi, szülők veszik, lopja a pénzt vagy a kispárna alatt találja.

Gondolom a szülők nem is engednék neki megvenni hogyha nem tudná/tudnák fenntartani.

2012. aug. 8. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Minek neked 18 évesen autó?
2012. aug. 8. 16:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Mielőtt félreérted, nem bántani akarlak. Csak tényleg kíváncsi vagyok, miért van rá szükséged? Mondtad, hogy nem dolgozol, munkába járáshoz tehát nem kell, ebből a szempontból nem létkérdés.

Bár ha szüleid belemennek, hogy az ő pénzükön furikázz, akkor nekem aztán teljesen mindegy:D

2012. aug. 8. 16:21
 14/14 A kérdező kommentje:
azért kell mert busszal elég necces bejárni, én leakartam volna rakni 250-re ,de nem engedték. Így lett az autó. De az autó nem csak ehhez kell nekem hanem később oktatni is szeretnék majd, de ez most hosszú....
2012. aug. 8. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!