Műszakira vittem az autóm, amin át is ment. Előtte 2 matrica volt rajta, alul egy piros, felette egy sárga. Most kapott egy kék matricát, és mást nem. Nem 2 matrica kellene az autóra?
Figyelt kérdés
vagy a zöldkártya matrica már nem kötelező? a másik kérdésem, hogy betelt a műszaki vizsgás papír,így újat kell igényelnem az okmányirodában, esetleg tudja valaki ennek a költségét?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 4. 15:25
1/8 anonim válasza:
pár ezer 3-5 körül, kész rablás
matricáról nem tok semmit
2/8 anonim válasza:
2 matrica kell. Menj vissza és kérdezd meg.
3/8 anonim válasza:
Majd az okmányirodában, az új forgalmival együtt kapsz matricát.
4/8 anonim válasza:
A "zöldkártyás" matrica már nem kell!
5/8 anonim válasza:
a masodik matrica mar nem kell, hiszen egy idoben fog lejarni a muszakid es a zoldkartyad. en ugy emlekszem, hogy az egyik forgalmim cserejenel 6 a masiknal 12 ezret fizettem, viszont a dragabban ketszer annyi hely volt a matricaknak.
6/8 anonim válasza:
De 2 matrica kell. Én tegnap vizsgáztattam és 2-t kapott.
7/8 anonim válasza:
2 matrica kell most is. Neked alulra ráragasztották a hatszögletű környezetvédelmi matricát,és az okmányirodában kapod majd-ha igaz 585 Ft-ért-a másik(narancssárga) matricát,mely a műszaki vizsga érvényességét bizonyítja(kör alakú). Ide vinned kell a műszaki adatlapot, forgalmit,és a hátsó rendszámot!!!
Úgy tudom,a forgalmi 4.000.- be kerül.
8/8 anonim válasza:
Kell a második matrica, valami 5-600 forint az okmányirodában ( 15 napon belül fel kell rakatni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!