Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet autóm?

Anonymus7 kérdése:

Hogyan lehet autóm?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és meg van a jogsim, az autót is kinéztem.

De ugye még nem dolgozom és így a biztosítás ,egyéb költségeket nem tudok fizetni ,kivéve a benzint. Hogy így lehetek a tulaja az autónak vagy hogy az egyik szülőm a tulaj ,viszont én használom?

2012. aug. 8. 08:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Minden gond nélkül használhatsz egy olyan autót ami anyád vagy apád nevén van.

Még olcsóbban is jöttök ki ha nem a te neveden van mert egy 18 éves embernek 2-3x annyiba kerül a biztosítás mint egy 40 évesnek.

2012. aug. 8. 08:37
 2/14 anonim ***** válasza:

lehet a te tulajdonod is, a biztosítót nem érdekli csak be legyen mindig fizetve, ennyi a lényeg

de tényleg jobb ha a szülők nevén van, még jobb eset a nagyszülők

nekem 19 évesen lett először autóm, egyből egy gsi corsát vettem, a biztosítás az én nevemre évi 100 lett volna, de mamám nevére vettük így lett 25

2012. aug. 8. 08:58
 3/14 anonim ***** válasza:
62%

Ha az egyéb költségeket nem tudod fizetni, akkor ne vegyél autót!

Ha majd gumit, vagy fékbetétet kell cserélni, arra se jut pénz, aztán majd megnézzük a híradóban hány embert öltél meg?

2012. aug. 8. 09:38
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Anonymus7 privát üzenete:

"Bocsi ,de ezt kikérem magamnak. Ne turkálj másoknak a zsebébe, köszi...."

Nem turkálok mások zsebébeN, de pont te írtad: "egyéb költségeket nem tudok fizetni ,kivéve a benzint."

Egy autóhoz nem csak benzin kell, ha nem tartod karban, akkor az a legkisebb gond ha vontatni kell hazáig!

2012. aug. 8. 09:47
 5/14 anonim ***** válasza:

3. és 4. választ adónak: a kérdező azt írta hogy a biztosítást , egyéb költségeket nem tudja fizetni csak a benzint

én ebből azt a logikus következtetést vonom le, hogy a szülei fizetnék az egyéb költségeket, mivel a biztosítással egy lapon említette a kérdező

a biztosítást meg nem lehet csak úgy elfelejteni befizetni, mint egy téli gumit megvenni, nem értem miért kell rögtön hülyeségeket írni, hogy a híradóban lesz gyilkosság miatt -.-

2012. aug. 8. 10:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Ez az ,én se értem. Köszönöm az infókat
2012. aug. 8. 10:34
 7/14 A kérdező kommentje:

kivéve annak a szerencsétlenek aki a 3. ,4.-et írta

(túl sok krimit nézel)

2012. aug. 8. 10:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Üzemetartóival..

De szerintem szerezz melót meg vagy az autó 2xes áárát. Átíratni se kis pénz azt lehet mondani némely autó mégegyszeres ára. És az elején ha belefutsz pár rendőrbe trafiba simán megbüntetnek vagy 30ezrerekre.

És akkor még a gumikról fékbetétekről lengéscsillapítókról vagy arról hogy valami gedva eléri a kocsit és javítani kell még nem is beszéltünk.

Mert gondold el megveszed a kocsit lesz vele valami baj és ott esz meg a fene hogy nem tudsz vele menni.

Inkább vegyél egy kismotort szerintem. Vagy le tudod rakni az A1 es jogsit és akkor egy nagyobb 2 személyes motorral is járhatsz. Annak a fenntartási költségei kevesebbek. aztán mikor van melód és egy kis félretett lóvéd betudod cseréli a motort rádobsz egy kis dohányt és egy sokkal jobb autót tudsz venni.

De nem akarom megmondani mit csinálj. Én csak tippet adtam.

2012. aug. 8. 13:16
 9/14 anonim ***** válasza:

Amúgy az A1 különbözeti jogsivalami 27 ezer 125cc 11kw ig.

3nap alatt megvan.

2012. aug. 8. 13:19
 10/14 anonim ***** válasza:
azért nyugtass meg, h legalább az autót a saját pénzedből veszed...
2012. aug. 8. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!