Azt hogyan csinálják az autós filmekben, hogy a verseny előtti pár másodpercben felpörgetik a motort álló helyzetben, aztán kilőnek, mint a rakéta? Vagy ez is csak egy filmes trükk?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 21:44
11/15 anonim válasza:
miért ne lehetne pörgetni, 68 lovas régi swiftel végigsergetek neked 30 métert, másodikba is megnyikkan, a gyári gumi szélessége 155 mm, még egy 26 lovas kétütemű is megkapar egyesbe, ugyhogy. Egyébként kilőni amúgysem úgy kell hogy kaparjon a kocsi mint az állat, az nem a legideálisabb elindulási mód :)
12/15 anonim válasza:
Én a ticom-at ügy kipörgettem hogy nem igaz... (szerintem napkiráy is ) :D
13/15 Napkiraly válasza:
jaja, egyik legjobb kocsim volt. Hiába írnám mit tudott 4literes fogyasztással, úgysem hinné el senki, elvégre az csak egy Tico
14/15 kgaba88 válasza:
Én elhinném. Mióta megvan a Trabim, és ismerem a műszaki képességeinek határait. Nekem közepes használatnál 5,5 l-t eszik, ezért elhiszem, hogy 4 l-es fogyasztásnál is csináltál érdekességeket a Tico-val. :-D
15/15 anonim válasza:
Szerintem a tico a világ legjobb kiskocsija...
Hangja a legjobb, amikor 4000ford 2-ből 3-ba teszem berezonál az egész kaszni. Na meg persze azt hiszi minden ember hogy a 41 le nem elég semmire... de elég a 750kg-nak
És sok embertől hallom hogy a daewoo így sz*r úgy sz*r,
megkérdeztem azokat akik ezt mondták:
-Volt neked.
-Nem...
Volt egy darabig suzuki swift-em és 3 éves volt minden jött le róla... A ticom most 14 éves és sehol semmi még a váltónak a gumija se jött le eddig :) 4 éves volt a kocsi mikor meg vettem. Egyszer sem robbantam le vele.
Szóval a maga 105.000-kilométerével 14 évesen repeszt mint állat a bmw-et rajtolóm le vele.
Szóval összességében egy jó kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!