Azt hogyan csinálják az autós filmekben, hogy a verseny előtti pár másodpercben felpörgetik a motort álló helyzetben, aztán kilőnek, mint a rakéta? Vagy ez is csak egy filmes trükk?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 21:44
1/15 anonim válasza:
az 1 dolog h nem vezetsz de h még autóversenyt se nézel :D
persze kicsi trükk van benne
2/15 anonim válasza:
ez manuális váltónál úgy működik h be van nyomva a kuplung és felpörgeted a motort és fölengeded hirtelen a kuplungot akkor ha van elég erő a motorba még csikoroghat is a kerék
3/15 anonim válasza:
ha nincs kraft akkor meg lefullad,nemde? :DDD
4/15 anonim válasza:
Hát szerintem máma mindegyik kocsinál kipörög a kerék.
5/15 kgaba88 válasza:
A Trabantnál is kipörög, nem csak a mai autóknál.
6/15 anonim válasza:
Kicsit offolok
Én felpattintottam a favoritra egy 7 col széles alugarnitúrát 185 ös gumikkal mondjuk azt nem "csikorgatja" meg mert akkorát fog mint állat :D
7/15 anonim válasza:
Várjunk csak most jut eszembe,nem pumpálnak a filmekben?
9/15 anonim válasza:
hát azért a mai autóknál se mind1 mert pl egy matiznál vagy egy 60 lovas magyar suzukinak nem igazán lehet pörgetni a kerekeit akad 1-2 autó :D
10/15 Napkiraly válasza:
matizt nem lehet pörgetni? :D Sose vezetted ezekszerint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!