Akik szarozzák és lejártnak, tartják a Simsont ("Lépjünk már túl rajta! "), azoknak mi a véleményük az alábbi videóról? Www.Youtube.com/watch? &gl=US&hl=hu&client=mv-google&v=sHqU814t1Dk&nomobile=1
Mi a baj? Valaki beszólt?
Nekem van egy S51-esem. Jópofa segédmotorkerékpár, az biztos hogy nem a legmodernebb technika. Azért elterjedt a mai napig, mert sok volt belőle és nem sikerült mindegyiket kinyírni..
A videó pedig egy nagy csapat őrültet mutat be. Nem is szeretném tudni, hogy hány munkaórájuk van azokban a motorokban, de megeshet hogy még annál is több mint amennyiből én helyrehoztam a Pannoniámat..
Nekem simsonom (is) van, de a krossz motorokhoz nem értek és német tudásom is hiányos.
Mit látok a videón? Lelkes fiatalok krosszmotorokkal mennek ( ügyesen) némelyikben simson erőforrás van.
Szerintem ez nem gyári szett, hanem épített gépek amelyekbe simson blokkot raktak.
Ám akár gyári akár maszek, messze elmarad a KTM, "Huski" illetve a többi neves krossz motor márkák mögött minőségben.
Nem igazán értem a kérdezőt, hogy mit akart ezzel a videóval ...
Nagyon szeretem a simsonom, de ez több évtizedes technika, ma már sokkal modernebb kiépítések vannak. Ennek megfelelően kell kezelni szerintem.
"Nem igazán értem a kérdezőt, hogy mit akart ezzel a videóval ... "
Épp azt próbálja bebizonyítani, hogy a Simson a király a gépek között, legyen az közút, gyorsulás, krossz.... Hiszen neki is az van. Nem értem mit nem értesz ezen :)
"Mondjátok a kategóriájában jobb gépet a szimónál."
Mire is szeretnéd használni?
"És én kérek elnézest, hogy nincs pénzem egy KTM-re"
Attól, hogy nincs pénzed KMTre attól még a KTM mérföldekkel jobb cross motorok terén mint a simson. Rossz példát válaszottál és csúnyán bebuktad a kérdést.
"15 éves Simson képességei"
Igazából a konstrukció ( S51, a régi Star-ok még régebbiek ) a 80-as években jelent meg, tehát 3 évtizedes fejlesztés. Természetes, hogy markáns különbség van a műszaki színvonal között. Akkor van baj egy kisebbségi komplexusos tulaj kerül a képbe és irreleváns összehasonlítást kísérel meg.
A színvonal kb egy 14 éves szintjét üti meg.
Én a magam részéről elismeréssel adózok azoknak az embereknek akik régebbi motorkerékpárokat üzemeltetnek és/vagy restaurálnak. Ott fel sem merül ez a fajta habitus, amit a kérdező képvisel - mivel értelme nem sok van.
Persze az ilyen embereknek is meg van a megfelelő ellenpólusa, össze kell ereszteni őket. A normális többség meg élvezze a motorozást.
UFF!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!