Hogy lehetne egy 50es gépnek ojan tötyögös alapjárati hangot adni amikor meg odarántom a gázt akor meg hangosan dűbörögjön?
Most se talált. Nem vagyok 66 éves öregember és még unokáim sincsenek. De most őszintén kérdem: Ha én agyilag nulla vagyok, akkor te aki mint kiderült, hogy te vagy a megtestesült böszmeség, mert se számolni, se írni, se egy értelmes mondatot kinyögni nem vagy képes te mi vagy?! Annyira hülye vagy barátom, hogy nem veszed a lapot, hogy minden kommentemmel a porig oltalak és odáig nem ér el, hogy nem írsz többet. Rendesen kő buta lehetsz, mert ha lenne egy csöpp eszed már rég hagytad volna az egészet a francba. Mert én speciel kiröhöglek, hogy hogyan lehet egy ember ilyen hülye és szerintem azok is ugyan ezt teszik akik a válaszokat végigolvassák. Írhatsz már ide bármit! Senki nem mossa már le rólad, hogy nem egy 12 év körüli gyökér vagy akinek fingja sincs semmiről, csak a kis kávédarálójára veri a kis kukiját. De, hogy legyen egy kis örömöd az életbe, hogy érezd a törődést kijelentem, hogy én befejeztem. Nem írogatok ide többet. Csak pusztán kíváncsi voltam, hogy van-e annyi eszed, hogy leállsz-e az értelmetlen kommentekkel amiket ideszartál. De hát úgy néz ki, hogy nem volt. Őszintén remélem, hogy mire felnősz nem ilyen leszel mint most. Mert ilyen emberekre nincs szüksége a társadalomnak. Üdv!
U. i.:Nyugodtan fröcsöghetsz még itt értelmetlenül mert már a f@szomat se fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!