Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "Audisták", ezt mért csináljátok?

"Audisták", ezt mért csináljátok?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt este mentem az M0-s déli szakaszán az M5-ös felé. Ahol véget ér az M0-s az M5-ös előtt besoroltam a belső sávba Budapest felé már az első táblánál. Talán 1000m-rel a lehajtó előtt van.

Erre láttam a tükörben, hogy egy autó elég tempósan közeledik. Ezért én is ráléptem a pedálra, hogy ne tartsam már fel szegény embert. 80-as tábla van ezen a szakaszon, ennek ellenére már majdnem 100-zal mentem. Erre a mögöttem lévő utolért és elkezd nekem villogni. Visszasorolni a másik, Szeged felé menő sávba már nem akartam, mert már tényleg csak pár száz méter volt hátra. Erre a mögöttem lévő beállt a seggembe, felkapcsolta a reflektort és így jött mögöttem folyamatosan.

Ez mire volt jó?

(U.i.: Az "Audisták" kifejezéssel nem akarok senkit megbántani, de tapasztalatom szerint elég gyakran csinálnak hasonlókat az ilyen autómárkát vezető sofőrök. De persze tisztelet a kivételnek.)

2012. aug. 4. 14:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"nem jogosít fel, de lehet 130-ról hamarabb megállok A6-ossal, mint 80-ról egy ladával"

Az lehet, de ha a külsőben haladó arra számít, hogy te a 80-as táblánál 80-nak érkezel a belsőbe ( vagy épp a fent említett nullás végén az utolsó 200 méteren 60-nal) (mert ugye ez a bizalmi elv nem?) és elédsorol, amivel elveszi a fékutadat, akkor kb b@szh@tod a zsigulinál jobb féket :)

2012. aug. 6. 10:47
 22/26 anonim ***** válasza:
utolsó részben igazad van, de aki 2 percnél többet vezetett már forgalomban, annak rá kellett jönnie, hogy a bizalmi elvet alkalmazni nem helyt álló, manapság mondhatni felelőtlenség szerintem, annál jóval körültekintőbben kell vezetni, mikor nekem ezt a bizalmi elvet mondják, az olyan , mintha valaki azt mondaná ne zárjam be a házam ajtaját, vagy haddjam a slusszkulcsot a kocsimba az utcán, hát bízzon akinek két anyja van, legyen szó akár erről, akár a közlekedésről a közutakon, ami egyre inkább televan dilettánsokkal...
2012. aug. 7. 17:23
 23/26 anonim ***** válasza:

Hülye autóst én is láttam.

Utasként, 88-as úton (Váti elágazó-Sárvár) megyünk 85-tel, szürkületben. Nyakunkra jön, erősen bevilágít, jó, akkor lassítunk, előzzön meg! Nem teszi, igaz, erős a szembeforgalom, de azért lett volna lehetősége.

Na de még mindig a nyakunkban van. Oké, lelassítunk 40-re, lehuzódunk a padkára, menjen már el végre mögülünk! Ő is lelassít, mindenki megelőz minket, ő nem!

Oké, megállunk. Ő is megáll! Mégis miért?

Jó, hülyékkel nem lehet mint kezdeni, gyorsítsunk! 85-tel tovább az elkerülőnél sikerült a másik irányba kanyarodnunk, mögülünk kanyarodik, és közben mutatja a szokványos "hülye vagy" jelet a fején.

Miért? Hiszen ő volt a hülye. De nem Audis volt.

2012. okt. 30. 13:57
 24/26 anonim ***** válasza:
De most őszintén te képes vagy lelassítani, amikor forgalom van mögötted? Szerinted ezzel segítesz bárkin? Lassítani, akkor kell, ha már megkezdte az előzést.
2012. okt. 30. 17:03
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem akart kielőzni, és már baromira bevilágított. Vagy ne jöjjüön a nyakamra, vagy előzzön ki, azért annyian nem voltak, hogy ne tudott volna előzni. Amúgy nem én vezettem.

De amikor lehúzódtunk az útpadkára, és mentünk 40-nel, akkor már mindenki ki tudodd kerülni minket, akkor ő miért nem?????

2012. okt. 30. 19:06
 26/26 anonim ***** válasza:
Mert segg hülye. De akkor se lassíts le 40-re, mert annál jobban nem tudsz kib@szni vele. Föl kell nyomni a hátsó ködlámpát. Néha hatásos.
2012. okt. 30. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!