"Audisták", ezt mért csináljátok?
Tegnap előtt este mentem az M0-s déli szakaszán az M5-ös felé. Ahol véget ér az M0-s az M5-ös előtt besoroltam a belső sávba Budapest felé már az első táblánál. Talán 1000m-rel a lehajtó előtt van.
Erre láttam a tükörben, hogy egy autó elég tempósan közeledik. Ezért én is ráléptem a pedálra, hogy ne tartsam már fel szegény embert. 80-as tábla van ezen a szakaszon, ennek ellenére már majdnem 100-zal mentem. Erre a mögöttem lévő utolért és elkezd nekem villogni. Visszasorolni a másik, Szeged felé menő sávba már nem akartam, mert már tényleg csak pár száz méter volt hátra. Erre a mögöttem lévő beállt a seggembe, felkapcsolta a reflektort és így jött mögöttem folyamatosan.
Ez mire volt jó?
(U.i.: Az "Audisták" kifejezéssel nem akarok senkit megbántani, de tapasztalatom szerint elég gyakran csinálnak hasonlókat az ilyen autómárkát vezető sofőrök. De persze tisztelet a kivételnek.)
Erre én is gondoltam. :)
Csak aztán még engem is összetört volna.
vagy esetleg kapcsold fel neki a ködlámpát :)
Aki bunkó az egy Suzukiban is bunkó. Csak a luxusautós bunkó az abból a szempontból rosszabb hogy a segge alatt van legalább 200 ló így bárkit letol az útról aki lassabb nála és úgy gondolja hogy neki előjogai vannak az úton másokkal szemben.
Sok mindent nem tudsz vele kezdeni.
Nem nem ...
Tudod mi a legjobb módszer?
Elkezdesz szélvédőtmosni! Xdddddd
Százezerszer kipróbáltam,úgylemarad a körmösparaszt,hogy öröm nézni! XD
Utolsó! Ez nagyon jó ötlet! :DDD
Erre akkor nem gondoltam, de legközelebb ki fogom próbálni. :)
Nem lenne egyszerűbb lehúzódni egy kicsit a külsőbe, és akkor mindenki boldog lenne? Ő nem akar kívülről megkerülni, mert az szlalomozásnak minősül, erősen szabálytalan. De neked semmiből se telik átmenni a jobbos sávba, majd miután elment, vissza. Sajnos sokaknál érzem, hogy a sávváltás egy problémás művelet, és igyekeznek redukálni a számát.
Mondom én: egy Renaultos, aki 68Le-s autóval is ha haladni szeretne, akkor a belső sávot használja, ha nem, akkor meg a külsőben engedi, hogy menjenek a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!