Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "Audisták", ezt mért csináljátok?

"Audisták", ezt mért csináljátok?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt este mentem az M0-s déli szakaszán az M5-ös felé. Ahol véget ér az M0-s az M5-ös előtt besoroltam a belső sávba Budapest felé már az első táblánál. Talán 1000m-rel a lehajtó előtt van.

Erre láttam a tükörben, hogy egy autó elég tempósan közeledik. Ezért én is ráléptem a pedálra, hogy ne tartsam már fel szegény embert. 80-as tábla van ezen a szakaszon, ennek ellenére már majdnem 100-zal mentem. Erre a mögöttem lévő utolért és elkezd nekem villogni. Visszasorolni a másik, Szeged felé menő sávba már nem akartam, mert már tényleg csak pár száz méter volt hátra. Erre a mögöttem lévő beállt a seggembe, felkapcsolta a reflektort és így jött mögöttem folyamatosan.

Ez mire volt jó?

(U.i.: Az "Audisták" kifejezéssel nem akarok senkit megbántani, de tapasztalatom szerint elég gyakran csinálnak hasonlókat az ilyen autómárkát vezető sofőrök. De persze tisztelet a kivételnek.)

2012. aug. 4. 14:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
bizti valami suttyó ült benne aki alá apuci odatette a jó verdát-nem minden "audista" vagánykodik. Bár esetedben nem tudom mi volt nem csak ismerkedni akart veled azért hajtott rád? -bár akkor nem szívatna reflektorral.
2012. aug. 4. 14:43
 2/26 anonim ***** válasza:
63%
"Erre a mögöttem lévő beállt a seggembe, felkapcsolta a reflektort és így jött mögöttem folyamatosan. " - rá kellett volna fékezni, hogy egy kicsit beszarjon
2012. aug. 4. 15:01
 3/26 A kérdező kommentje:

Erre én is gondoltam. :)

Csak aztán még engem is összetört volna.

2012. aug. 4. 15:02
 4/26 anonim ***** válasza:
42%
Ehhez az Audinak, mint márkának nem sok köze van szvsz. Ezt bármelyik idióta megcsinálja bármilyen autóval.
2012. aug. 4. 15:10
 5/26 anonim ***** válasza:

vagy esetleg kapcsold fel neki a ködlámpát :)

Aki bunkó az egy Suzukiban is bunkó. Csak a luxusautós bunkó az abból a szempontból rosszabb hogy a segge alatt van legalább 200 ló így bárkit letol az útról aki lassabb nála és úgy gondolja hogy neki előjogai vannak az úton másokkal szemben.

Sok mindent nem tudsz vele kezdeni.

2012. aug. 4. 15:41
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem ...

Tudod mi a legjobb módszer?

Elkezdesz szélvédőtmosni! Xdddddd

Százezerszer kipróbáltam,úgylemarad a körmösparaszt,hogy öröm nézni! XD

2012. aug. 4. 16:24
 7/26 A kérdező kommentje:

Utolsó! Ez nagyon jó ötlet! :DDD

Erre akkor nem gondoltam, de legközelebb ki fogom próbálni. :)

2012. aug. 4. 16:33
 8/26 anonim ***** válasza:
70%

Nem lenne egyszerűbb lehúzódni egy kicsit a külsőbe, és akkor mindenki boldog lenne? Ő nem akar kívülről megkerülni, mert az szlalomozásnak minősül, erősen szabálytalan. De neked semmiből se telik átmenni a jobbos sávba, majd miután elment, vissza. Sajnos sokaknál érzem, hogy a sávváltás egy problémás művelet, és igyekeznek redukálni a számát.

Mondom én: egy Renaultos, aki 68Le-s autóval is ha haladni szeretne, akkor a belső sávot használja, ha nem, akkor meg a külsőben engedi, hogy menjenek a többiek.

2012. aug. 4. 16:50
 9/26 anonim ***** válasza:
71%
Így visszaolvasva a történetet, nem mondom, hogy a mögötted lévő etikusan járt el, de ő nem tudhatta, hogy te 1000 m múlva le fogsz hajtani az autópályáról, és egy sávváltás tényleg semeddig nem tartott volna neked sem, jogtalanul vetted igénybe a belső sávot. Nem a mögötted lévő bunkóságát vitatom, hanem azt, hogy te is hibás vagy.
2012. aug. 4. 16:54
 10/26 anonim ***** válasza:
63%
ez az egyed a kivételt erősítő szabály volt, hiszen az Audi épp az, hogy egy visszafogottabb külső alatt rejti el a nagy erejét (báránybőrbe bújt farkas). visszafogott szolid emberek vesznek általában Audit, de ha ki kell állni egy versenyre egy agyontuningolt suttyó autója ellen akkor simán lenyomja, mert a paraszt mit lát? egy letisztult vonalvezetésű szép járgányt, ami alatt bődületes erő van... és ez a gyönyörű az Audiban ezért szeretem annyira :)
2012. aug. 4. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!