Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionosok! Miért csináljátok...

Kamionosok! Miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés
Nem értem miért dübörögnek át falvakon ezekkel a nagy kamionokkal! Még a sebességet sem tartják be. Most is csak álltam a szobámban, azt hittem a fejemre dől a ház! Miért nem tisztelitek a lakókat? A káromat megfizetitek??
2011. febr. 4. 10:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nemcsak mi kamionosok szoktunk száguldozni falvakon át hanem a személyautosok is ugyanugy igaz ök nem "dübörögnek" annyira, de pl egy kamion ha 50km/h val megy mondjuk egy billencs annak lehet olyan hangja mint egy ponyvás nyergesnek üresen ami megy 80km/h val. És nekünk is kell haladni....
2011. febr. 4. 10:06
 2/11 Hunter01 válasza:
nézd, van határidő azért sietnek hogy a cél állomásra odaérjenek mert különben kirugják őket,és mivel a GPS arra vezette őket amerre te laksz muszály menniük arra hisz gyalog nem vihetik az árút....
2011. febr. 4. 10:07
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen, ebben igazad van, bocsánat. Nem jól tettem fel a kérdést. Ez vonatkozik minden nagyobb járműre is.

Miért, miért, miért...?

Az autóktól nem remeg be az egész ház. Őket sem szeretem, de most nem a személyautókról kérdezek. És nem ér más járműre vonatkozólag mutogatni.

Teljesen el vagyok keseredve! Ki segít nekem megcsinálni a házamat? Nem csak nekem, itt az utcában elég sok ház reped. Még az újabb házakon is látható repedések vannak.

2011. febr. 4. 10:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Ott a jó öreg autópálya, felénk három vagy négy helyen is fel lehetne rá hajtani. Miért nem teszik??
2011. febr. 4. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyrészt az autópálya drága,amit a főnök rossz néven vesz. Másrészt az autópályán sokszor nem tudnak haladni.

Ha nem érnek oda időben a lerakó helyre,akkor esetleg várhatnak másnapig,vagy hétvégén több napig is a lerakodásra. Ebben az esetben nem érnek időben oda a következő szállítmány felrakodóhelyére.

Ha a vállalkozónak emiatt "kára" keletkezik, a sofőrtől vonja le.

Nem a sofőrök hibásak,ők csak megélni akarnak.

2011. febr. 4. 10:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok kamionos, de azt mondom, ha ennyire zavar, költözz el onnan, ez Magyarország 2011-ben.
2011. febr. 4. 15:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem a kamionosok tehetnek róla hanem a munkáltató aki elvárja, hogy villámgyorsan érjen a megadott helyre az árú.
2011. febr. 4. 18:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Ahoj!

Barátom fogadd el, hogy a közúti szálítmányozó maffia örömmel dönti rád a saját házad. És ajánlott imádkozni, hogy egy alvó román nehogy a házadba száguldjon a túlterhelt kamionjával...

Amúgy a kamionosnak nincs se isten, se ember, csak határidő, úgyhogy kár ilyet kérdezni. A károdat pedig senki sem fogja megtéríteni, elköltözni meg késő, mert zajos-zörgő-repedezett házat már nem fogsz tudni elsózni, max annyiért, hogy ne tudj más házat venni belőle. Menekülj, amíg nem szakad rád a házad valamelyik este.

2011. febr. 8. 02:08
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Mer ha a paraszt elmegy a tekszóba bevásáni, és nincs áru amit akar, akkor hőbörög. 30 éve senkit nem érdekelt hogy van vagy nincs. Ha volt megvette, ha nem nem. De most mindent órára, percre pontosan le kell szállítani...
2011. febr. 16. 04:54
 10/11 anonim válasza:
Kamionosok is emberek. Éjjel nappal dolgoznak hogy az embereknek meglegyen minden áru. Sokszor egész éjszaka vezetnek csak azért hogy amikor elmész a tetves ki boltodba megkapj mindent....
2011. márc. 15. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!