Kamionosok! Miért csináljátok ezt?
Igen, ebben igazad van, bocsánat. Nem jól tettem fel a kérdést. Ez vonatkozik minden nagyobb járműre is.
Miért, miért, miért...?
Az autóktól nem remeg be az egész ház. Őket sem szeretem, de most nem a személyautókról kérdezek. És nem ér más járműre vonatkozólag mutogatni.
Teljesen el vagyok keseredve! Ki segít nekem megcsinálni a házamat? Nem csak nekem, itt az utcában elég sok ház reped. Még az újabb házakon is látható repedések vannak.
Egyrészt az autópálya drága,amit a főnök rossz néven vesz. Másrészt az autópályán sokszor nem tudnak haladni.
Ha nem érnek oda időben a lerakó helyre,akkor esetleg várhatnak másnapig,vagy hétvégén több napig is a lerakodásra. Ebben az esetben nem érnek időben oda a következő szállítmány felrakodóhelyére.
Ha a vállalkozónak emiatt "kára" keletkezik, a sofőrtől vonja le.
Nem a sofőrök hibásak,ők csak megélni akarnak.
Ahoj!
Barátom fogadd el, hogy a közúti szálítmányozó maffia örömmel dönti rád a saját házad. És ajánlott imádkozni, hogy egy alvó román nehogy a házadba száguldjon a túlterhelt kamionjával...
Amúgy a kamionosnak nincs se isten, se ember, csak határidő, úgyhogy kár ilyet kérdezni. A károdat pedig senki sem fogja megtéríteni, elköltözni meg késő, mert zajos-zörgő-repedezett házat már nem fogsz tudni elsózni, max annyiért, hogy ne tudj más házat venni belőle. Menekülj, amíg nem szakad rád a házad valamelyik este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!