Kamionosok használják ma még a CB rádiót?
Igen. Elég sokan használják még legtöbben a szokásos kamionos frekvencián az USB közép 40-en, ami sajnos már tényleg tiltott egy jó ideje.
-- miért tiltott???
Miért ,miért... A nagyságos mobilszolgáltatók érdeke ugyebár ,hogy "ingyé" ne dumáljanak már a népek egymással.
Persze úgyis mással magyarázzák a dolgot, zavarja a tv-t meg a műszereket ,meg a Józsinéni simsonjában a gyújtásrendszert.
Beleszolok, mert ilyen vagyok, nem tudom a magyarorszagi torvenyeket ezen a teren de szerintem mint mas nyugati orszagokban itt is a 4Watt a megengedett maximalis erosseg! A tiltasa nem a telefonszolgaltatok miatt van, (ha mar telekomunikacioba dolgozok vedjem meg az ipart) hanem a radiohullamok bezavarasa miatt tiltott, ha elersz egy bizonyos erosseget, vagyis lefedettsegi teret, akkor az radio allomasnak szamit.
Ha ezt szeretned, ajanlom a 200 ezer ft-os President CB-ket, azokkal kapod a hivatalos papirt hogy mukodtethetsz radioallomast! :) Terjesszetek a CB-t masfele nagyon megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!