Fékbetét mennyi időnként kell cserélni? (Suzuki Swift,2003,1. 0)
Figyelt kérdés
Van egy Suzuki Swiftünk 2003-as 1000-res motorral. A kocsi 9 éves és van benne 34.000km, mi vagyunk az első tulaja. Néha érzem h a féket jobban kell nyomni h megálljon a kocsi rendesen. Jól sejtem h fékbetét lesz a baja?2012. aug. 2. 11:47
11/16 anonim válasza:
Az a baromság, hogy hang alapján javasoltok cserét. Ennyi. A betétek élettartamát a kopóréteg vastagsága szabja meg, nem a hangja.
12/16 anonim válasza:
És még ehhez:
"Szerinted melyik a "baromság" -okoska?" Ha mutatsz nekem egy hang alapján cserét a hivatalos swift szervíz könyvben akkor fizetek neked egy sört :D
13/16 anonim válasza:
A swiftnek amúgy a használati útmutatójában benne van hogy cserélni kell a betétet ha csikorog. Ennyit erről. :D A" A betétek élettartamát a kopóréteg vastagsága szabja meg, nem a hangja.
" Igazad van, de a betéten még van elegendő ferodol a biztonságos autózáshoz, amikor már csikorog a lemez miatt.
14/16 anonim válasza:
Én átnéztem az útmutatót és nem találtam. Megmondanád nekem hányadik oldalon van?
15/16 anonim válasza:
Miután kicserélted, az új fékbetét meg biztos, hogy csikorogni fog minden fékezésnél, utána majd méregetni fogod:)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) majd meglesem a kézi útmutatóba, hátha benne van. Am amikor csikorog a fék az baromi sz@r, kb mintha a fülemet letépnék, olyan szar hangja van... Az autó nem sokára egy átnézésen fog átesni és akkor meg mondják a szerelők, de azért eddig se akarok bele szállingózni az előttem levőbe :D
2012. aug. 3. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!