Simson teljesitmény növelés igy jó lessz?
Figyelt kérdés
70-es hengerrel,4 Felömlővel19-es szívóva.(SJ faragta a hengert), Tervezett rezóval amal karbival, 17 es első lánc fogaskerékkel és valószinű h 4 sebességel (mer most 3 sebis) igy kb menyit menne?2012. júl. 31. 17:06
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
úha :) és ha 4.-ediket nem rakom bele?
2012. júl. 31. 17:16
3/6 anonim válasza:
Ha így meg is csinálod nem lesz a motor hosszú életű, gondoltam szólok. Mellesleg tök mindegy, hogy belerakod-e a 4. sebességet vagy sem, mert különbség 3. és a 4. sebesség áttétele között nincs. Ha több sebesség lenne benn talán minimálisan jobban gyorsulna, de szerintem nem éri meg a fáradalmat.
4/6 anonim válasza:
Nem szabad bele rakni a 4 a 3 sebeséges blokba mert hamar ki nyúl... nekünk olyan simsonok vannak itt a környéken ami csak meg van reszelve és azok is jól mennek 60 cc hengerrel.. felesleges rá költeni anyit .. még egy sport karbit ha raksz rá és sztem kész én így gondolom de te tudod te pénzed meg te motorod én csak tanácsot adtam...
5/6 kgpassat válasza:
Én inkább ezt a videót ajánlom:
http://www.youtube.com/watch?v=jye4TKE59Iw
De a felömlők száma nem mond semmit, tudni kell, milyen terv alapján készül.
Hosszú negyediket szerintem érdemes lenne belerakni.
Nem érdemes belerakni a 3 sebességbe a 4.-et? Miért is? Mikor ezt olvastam, a fejem fogtam...
6/6 A kérdező kommentje:
értem.ha bele akarok rakni hosszú.4.-et akkor kell uj tengelyt vegyek mármint amin vannak a sebességek mer a 3 sebisbe asszem csak 3 fogaskerék megy rá de csak (ASSZEM) :D
és hányas amal karbit vegyek rá 20? 21?
2012. aug. 2. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!