Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a megoldás erre?

Mi a megoldás erre?

Figyelt kérdés
Van egy 1997-es Opel F astrám , a festése gyönyörű sehol egy rozsda :) , tényleg kitünő állapotban van . Viszont a müanyag díszlécek , illetve a külső fekte műanyagok elvesztették színüket. Tehát nem feketék hanem már szürkék. Kicserélni nem akarom mert vagyonba van . Van valami csodaszer ami visszahozza színét? vagy esetleg festeni kellene? ha van valami név , segítsetek előre is köszi : )
2012. júl. 29. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Bemész az első boltba, és veszel rá műanyagápoló pasztát. Nem csodaszer, és minden mosás után le kell kenni vele a cuccokat, de javít a kinézetén!

Ha nagyon zavar, akkor műanyag modellekhez való festékkel és egy airbrush pisztollyal le tudod tartósan festeni!

2012. júl. 30. 07:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Létezik olyan hogy lökhárító festék. Vagy legalábbis valami ilyesmi a neve. Még nem próbáltam, de azt mondják jó.

A másik megoldás, amit próbáltam(nem lökhárítón hanem motorháztető feletti műanyag vackon)

jó alapos hígítós tisztítás után matt fekete fújós akril festékkel átfújtam.

Azt leszámítva hogy volt egy folt a műanyagon ami kicsit átütött a festéken is(fogalmam nincs hogy mit önthetett rá az előző tulaj ami olyan foltot csinált a műanyagon) de ezt leszámítva olyan mint ha új lenne :)

Nem is drága, és az akril baromi jól tapad a műanyagra, szóval lekopni se fog egyhamar.

2012. júl. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!