Mi a megoldás erre?
Bemész az első boltba, és veszel rá műanyagápoló pasztát. Nem csodaszer, és minden mosás után le kell kenni vele a cuccokat, de javít a kinézetén!
Ha nagyon zavar, akkor műanyag modellekhez való festékkel és egy airbrush pisztollyal le tudod tartósan festeni!
Létezik olyan hogy lökhárító festék. Vagy legalábbis valami ilyesmi a neve. Még nem próbáltam, de azt mondják jó.
A másik megoldás, amit próbáltam(nem lökhárítón hanem motorháztető feletti műanyag vackon)
jó alapos hígítós tisztítás után matt fekete fújós akril festékkel átfújtam.
Azt leszámítva hogy volt egy folt a műanyagon ami kicsit átütött a festéken is(fogalmam nincs hogy mit önthetett rá az előző tulaj ami olyan foltot csinált a műanyagon) de ezt leszámítva olyan mint ha új lenne :)
Nem is drága, és az akril baromi jól tapad a műanyagra, szóval lekopni se fog egyhamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!