Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megütöttem egy srácot, hogy...

Megütöttem egy srácot, hogy tehetném jóvá magamban ezt?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy most ballagunk és ezzel a sráccal 8 éve utáljuk egymást, de eddig ezt szép csendben csináltuk, mígnem múlthét hétfőn összevesztünk, és ma annyira de annyira provokált, hogy végül megütöttem. Nem volt nagy, csak pont jó helyen találtam el és orrvérzés lett a vége. Eljátszotta az egy órás drámát és szenvedést, tehát rögtön én lettem a fő gonosz, holott szerintem ezt már nagyon de nagyon megérdemelte. Nem az fáj, hogy neki fájdalmat okoztam (persze ez most így kicsit brutálisan hangzik) hanem a többiek reakciója amit kiváltottam. Tudom, hogy nem kellett volna ezt tennem de mégis megtörtént. Igazából nem veszi észre magát, és most 'halálos' bosszút forral ellenem, ahelyett, hogy magába nézne mert ha én adtam le az ütést szerintem nem csak én vagyok első körben a hibás miatta, csak a viselkedésem miatt. Szerintetek, hogyan rendezhetném ezt az ügyet magamban és a többiekkel is (vagyis az osztályom többi tagjával) ? Köszönöm ha segítetek!

2012. jún. 8. 15:14
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
az lemaradt, hogy 15/L
2012. jún. 8. 15:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Te hogy éreznéd magad, ha ő ütött volna meg így? Vagy akkor is őt gondoltad volna a rossznak, mert hogy "lányokt nem szabad megütni, de nekik fiúkat igen"?...
2012. jún. 8. 15:30
 3/11 A kérdező kommentje:
ez nem a fiú lány verekedésről szólt szerintem. jelen esetbe fiú létére ugyanúgy megütne. fordított esetben ha provokáltam volna lehet nem csodálkozom és nem kezdek el őrült módjára bosszút forralni ellene. egyébként ma már volt rá példa hogy ő is odacsapott. de nem a fiú miatt rossz, egy elmebeteg idióta. csak az osztálytársaim nem értik, pedig ők is utálják csak igen, ezt most elcs.sztem.
2012. jún. 8. 15:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha megérdemelte, hát jól tetted!
2012. jún. 8. 18:43
 5/11 A kérdező kommentje:
de akkor miért nézett rám úgy pár ember mintha gyilkos lennék?
2012. jún. 8. 18:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert az emberek idióták. Inkább tűrik a rosszat, és amikor valaki fellép ellene, akkor hirtelen te leszel a gonosz. Ez van...
2012. jún. 9. 00:04
 7/11 GhostRider3 ***** válasza:

mások véleményével ne törődj, inkább szólj otthon, hogy kicsit jobban figyeljenek rád, mert valaki "halálos bosszút forral" ellened.

# 6/6

ebben van igazság, bár a bosszútól sosem árt egy kicsit tartani. ez az erőszak ördögi köre.

2012. jún. 9. 11:16
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

Ha a fiút úgy ütötted meg hogy vérzett az orra akkor jól lealáztad mindenki elött.

Hogy mindenki más Téged néz betegnek emiatt az meglehet.Ha van egy csaj aki már ököllel üti a fiúkat mert neki nem tetszik valami akkor az már gázosnak számit.Én a helyedben ezért bocsánatot kérnék a sráctól ,de közben mond meg neki az is hogy érik a következő ha nem hagy békén hogy egy picit kordába tartsad :)

mivel már megtörtént így nem tudsz tenni semmit a bocsánatkérésen kívül,menj oda hozzá és mond meg neki hogy nehari és kész,ne foglalkozz vele,nézd őt semminek.

2012. jún. 9. 20:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megérdemelte, akkor sz*rd le őket. Tökös csaj vagy! Csak így tovább!
2012. jún. 10. 10:37
 10/11 anonim válasza:

Jól tetted:)

Miért kéne ezt jóvá tenni?

2012. jún. 10. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!