Megütöttem egy srácot, hogy tehetném jóvá magamban ezt?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy most ballagunk és ezzel a sráccal 8 éve utáljuk egymást, de eddig ezt szép csendben csináltuk, mígnem múlthét hétfőn összevesztünk, és ma annyira de annyira provokált, hogy végül megütöttem. Nem volt nagy, csak pont jó helyen találtam el és orrvérzés lett a vége. Eljátszotta az egy órás drámát és szenvedést, tehát rögtön én lettem a fő gonosz, holott szerintem ezt már nagyon de nagyon megérdemelte. Nem az fáj, hogy neki fájdalmat okoztam (persze ez most így kicsit brutálisan hangzik) hanem a többiek reakciója amit kiváltottam. Tudom, hogy nem kellett volna ezt tennem de mégis megtörtént. Igazából nem veszi észre magát, és most 'halálos' bosszút forral ellenem, ahelyett, hogy magába nézne mert ha én adtam le az ütést szerintem nem csak én vagyok első körben a hibás miatta, csak a viselkedésem miatt. Szerintetek, hogyan rendezhetném ezt az ügyet magamban és a többiekkel is (vagyis az osztályom többi tagjával) ? Köszönöm ha segítetek!2012. jún. 8. 15:14
11/11 anonim válasza:
Szerintem elég egy szívből jövő bocsánatkérés és egy laza mosoly.De ti tudjátok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!