17 éves lány vagyok.Nincsenek igazán barátaim max olyanok akikkel néha napján beszélgetek a buszon ha összefutunk!Nem volt még semmilyen kapcsolatom se csók se semmi.Az osztályomba a suliba nem fogadtak be jó nem is piszkálnak de egyértelműen nem fogadtak be.Tök egyedül vagyok úgy érzem olyan 13 éves korom óta sehovasem járok.Most idén sokat rontottam is.Nem hiszem h sokáig bírom ezt tök egyhangú az életem de nemtudom megváltoztatni addig amíg nincs olyan ember akivel bárhova mehetnék.Tisztára mintha kívülálló lennék!Még két évem van az érettségiig ezen az éven kívül azt terveztem ha elkerülök ebből a sz@r suliból mert ez az oka mindennek h olyan helyre kerültem ahova nem fogadtak be bár az áltanos közösség sem volt jobb és olyan helyen lakunk ahol úgyszintén nem tudtam volna kivel komolyabban barátkozni!Szóval ha elkerülnék egy újabb közösségbe egyetem/v főiskola ott lenne esélyem csak addig ki kéne bírnom meg jövőre jobban teljesíteni és azután is.Bocsi a rossz kategóriáért de mostmár ne tegyétek át légyszi!
2011. márc. 29. 19:27
1/6 anonim válasza:
Együtt érzek veled, én is pontosan így voltam anno, és valamilyen mértékben a mai napig is. Túltenni nagyon nem tudod magad rajta. Vagy megoldódik idővel, vagy egyszerűen hozzászoksz. Nekem az utóbbi egész jól sikerült.
27/F
2011. márc. 29. 19:38
2/6 anonim válasza:
Nemcsak suliban lehet ismerkedni, itt az internet keress az érdeklődési körödnek megfelelő fórumot, ott beszélgethetsz másokkal, akár lányok akár fiúk, és így közös érdeklődés alapján barátokra tehetsz szert.
2011. márc. 29. 19:41
3/6 anonim válasza:
szeritnem itt az a megoldás h találnod kel vmit amiben igaáz jó vagy sport...stb vagy van hozzá érzéked és akk próbáld ki , és mutasd meg amagad ha angyon jól megy már az a vmi .. én istök ilyen voltam és emis érdeklt már az egész , elkeztem itthon dj-skedni vetem cucokat és most rengetegen akarnak a közelmbe férkőzi (de persze már nem engedem uj emberekkel ismerkedtem akik igazi averoék , és nem csak azért jönnek mert h király ha itt lehetnek..:S)
próbálkozz vmiben és lény te a legjobb(Y)
2011. márc. 29. 19:45
4/6 Szabcsyy válasza:
Ismerős érzés:Svelem ez volt 4 éven keresztül:Saztán utánna beilleszkedtem majd suli váltás meg lakhely váltás és suliba ugy ahogy lakhelyre nem tudtam beilleszkedni..sok helyre én se járok:S de ne érezd ugy magad,hogy kivülálló vagy az csak ront a helyzeten..fogadd el a környezted és az is elfog téged:) nekem is még ez meg 1 év az érettségi de vhogy majd kibirom..a rontásra annyit h szedd össze magad..mutasd meg hogy te IGENIS tudsz,igenis eléred amit szeretnél:)a hozzá állás nagyon nagyon sokat jelent az emberre nézve,ha elhagyod magad az agyad kudarcként fogja fel és ő is efladja tessék harcolni...és kitudja idővel még barátokat is szerezhetsz:),legyél nyílt a külvilágranézve:)
2011. márc. 29. 19:45
5/6 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy keress magadnak egy hobbit az iskolán kívül (pl.: íjászkodás, színjátszókör, aerobic, valamilyen harcművészet) ami érdekel. Így új emberekkel ismerkedhetnél meg, olyanokkal akikkel lenne közös témátok, mert hasonló az érdeklődésetek. Persze mindezt kellő tanulás után. Sok sikert :)
2011. márc. 29. 19:51
6/6 anonim válasza:
én általános iskolában voltam így, az életem megváltozott teljesen középsuliban. a haverokkal is mikor beszélsz, egyet-egyet elhívhatsz ide oda ellenni akárhol is. rajtuk keresztül is új ismerősökre tehetsz szert. vagy ahogy írták előttem is: fórumok, sport... én fórumokról 3 olyan embert is megismertem akikkel azóta jóban vagyok élőben is, és rajtuk keresztül is elég sok ismerősöm lett:D a volt sporttársakat meg sem számolom:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!