Van 1 derbi sendám. Vagyis lesz.70 et bir menni és mivel
lehetne növelni a teljesítményt? Hogy legalább 85-90 et
menjen?
11/23 anonim válasza:
Én vagyok az utolsó meg a másik hosszú válaszoló is. Ott leírtam.. Én használtam vettem hengert és felújítottam..Karbit is használtan. Új henger 50ezer-csillagos égig megy.. Vas hengert vegyél mert az tovább bírja mint az alu!! Dellorto karbik a jók...Szerintem 19estől kisebbet ne vegyél, de a 21es már nagy, szóval 19eset!! :D Ha van sok pénzed akkor érdemes egy erősített főtengelyt is venni, de bírnia kell a gyárinak is. Ha mégtöbb pénzed van akkor tuning kipufogót is vehetsz és így teljes lesz a kép, persze lehetne még kuplungot meg blabla. De a henger és karbi az elég ha nem vagy túl nagyra vágyó, de mégis akarsz valamit.
2012. júl. 27. 14:06
12/23 anonim válasza:
Ja meg még.. Nem mondtad még hogy AM6os blokk van-e benne?! Kepesmotoron van fent sok alkatrész. Vagy DR vagy TOP hengert lenne jó venned..
2012. júl. 27. 14:08
13/23 anonim válasza:
2012. júl. 27. 14:11
14/23 A kérdező kommentje:
igen nem mondtam hogy am6 os e mert én se tudom még de majd megkérdezem az eladótol mert még nem vettem meg csak jövőhéten
Ha még nem vetted meg meg se vedd, rengeteg derbi senda megy alapból 80 felett. Olyat ne vegyél, ami helyből sz@r...
Nekem pl.: van egy kis 50-es malagutim, tök gyári, még fojtva is van és kereken 80 a vége, pedig még tudna hova pörögni...
Ergo szvsz ne vedd meg, keress jobbat. A sz@rból tunningolással csak drága sz@rt lehet csinálni, jót nem.
2012. júl. 27. 16:33
16/23 anonim válasza:
A henger akar rajta cserélni akkor a szart leveszi róla..Meg lehet az áttétel olyan hogy nem megy többet...
2012. júl. 27. 17:43
Én soha nem vennék semmit, ami nem gyári állapotú, de te tudod... A derbi pedig gyári állapotában megy 80-at bőven.
2012. júl. 27. 18:27
18/23 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nincs másik..már ugyértve hogy hajdúböszörménytöl max 150-200 km re lehet és 100 ezer alatt és jobbacska..meg indexes..csak ezt találtam de ha valaki tudna másikat és belinkeli nekem azt NAGYON NAGYON HÁLÁSAN MEGKÖSZÖNNÉM!!!!!!
100.000 alatt nem is lesz - de amennyit rá fogsz költeni 1 év alatt (tippre 40-50e, pláne, ha amit itt írtak neked mind meg is akarod csinálni) akkor már vehetnél drágábban is egy normálisat.
2012. júl. 27. 18:50
20/23 A kérdező kommentje:
szerinttek ha 70 el bír menni egy 50 es senda 12/52 es fogas kerékkel annak van valami baja??
Kapcsolódó kérdések: