Hallottam hogy van olyan a SIMSOn-oknál hogy levegő csavar vagy mi. Mit és mennyire állitsak rajta hogy jobban menjem, van még olyan problémám is hogy a parton nem tudok vele felmenni és hogyan tudom növelni a teljesítményt?
Szerintem egy negyed-fordulatot balra, aztán egynegyed-fordulatot jobbra is. Nagy kárt nem tudsz így benne tenni!
Miért nem tud felmenni egy motor az emelkedőn? Pl nincs erő a motorban, nincs kompresszió.
Miért nincs kompresszió? Mert kopott a dugattyú/henger, esetleg a szimmeringek adták meg magukat.
Meg lehet "javítani" ezeket a problémákat a karburátor levegő-benzin keverék csavarjával? Természetesen nem lehet.
Ne a karbit csesztesd,az 30 éve így jó ahogy van.
Vedd le,és pucold ki a kipufogót! Amiatt nincs ereje.
Ha nem értesz hozzá, NE nyúlj bele!
Venni kell egy motoros KRESZ-könyvet, abból a műszaki részt (mindet! A fizika elméletet is) átolvasni, értelmezni, megtanulni. Majd utána apránként ismerkedni az elméleti tudás birtokában a gyakorlatban a beállításokkal, karbantartással.
Amikor ezek az _alapok_ megvannak, lehet beszerezni a típusspecifikus, gyár által kiadott nagy javítási kézikönyvet (ami eredetileg műhelyeseknek készült, így az alapok nincsenek benne).
:))))
Eszedbe ne jusson,mert leviszi a fejedet..
Lehet kapni úgynevezett "gázlámpát",azzal kell kiégetni a kokszot,majd miután kihűlt,fél kiló brikett fog kihullani belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!