Honda sfx. -em beindulás után fullad. A levegő csavar teljesen be van tekerve, így megy kb 40-km/h ha ráhúzom lefullad. Tudom hogy nem lehetne betekerve a levegő csavar, de ha kicsit tekerek rajta, túráztatni sem lehet, mert fulladozik?
Köszönöm a választ.Még nem volt puci,de kb 1-2 km.-után mikor szerintem bemelegszik nem fullad!!! Szerinted miért??
Üdv.:Attila
Szia.
Nem pörög föl hidegen,kis gázra.csak ha elindulok vele akkor fullad,akkor áll le ha alapjáraton picit csavarok a levegőn kifelé,hozzá állítom az alapjáratot.Viszont ilyenkor már kis gázadásra is lefullad,bagy be sem indul.
a karbi tömítésen viszont jön kifelé a benzin.Ott szívhat fals levegőt??
Kehyn karbi van rajta.Lehet kapni hozzá tömítést??
Üdv.:Attila
Szia.
Nem benzines a henger alatt.Nem ömlik kifelé a benzin az összetételnél,csak látni hogy benzines.Nem műanyag az úszó.A benzinszint nem éri el a tömítést,jó a benzinszint de ma kitakarítom a karbit,és benzin szűrőt is teszek a karbi elé.Üdv.:Attila
Szia.
Kitakarítottam a karbit,nagyon koszos volt.A főfúvóka melletti fúvókán nem lehetett átlátni.Néztem a főfúvókát,80.-as.Elég ez? 70 henger van rajta.Szerinted ez a gyári,vagy nagyobb kellene bele?
Az automata szívatón lévő gumikarika tömítés szét volt menve,holnap pótolom.Itt szívhatott fals levegőt?Ja és teszek a karbi elé egy szűrőt!
üdv.:Attila!
Irj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!