Mitől van az, hogy amikor leáll az autó motorja a végén a kipufogóból kifröccsen egy kis üzemanyag?
Figyelt kérdés
Ugyanakkor a kipufogógáz is lényegesen büdösebb és nagyobb mennyiségü és ilyen szürkés színű.2012. júl. 26. 11:12
1/5 anonim válasza:
Szerintem az az oka hogy amikor leállítod akkor a gyújtást megszakítod, de a motor még forog, és szív be keveréket, ami szikra híján nem gyullad be és kijön a kipufogón.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem és minden autó kipufogójából kifröccsen az üzemanyag, amikor leállítják a motort? Csak mert én még ilyet nem láttam eddig... :)
2012. júl. 26. 11:59
3/5 anonim válasza:
Csak a hideg kipufógó dobból jön ilyen vizes anyag! Ha rövid távon használod a kocsit ! Az üza. elégetéskor vízgőz is képződik ami normális esetben elpárolog, nem látni, de ha ki tud csapódni a hideg csövekben, akkor van ez a jelenség!
4/5 A kérdező kommentje:
Értem és 30 fokban, nyáron is előfordulhat ez? Egyébként a szokatlanul büdös és nagy mennyiségű szürke füst, ami a kipufogóból árad, ez is összefügghet ezzel, gondolom.
2012. júl. 27. 13:28
5/5 anonim válasza:
Nyáron is reggel előfordulhat, de ha állandó a szürke büdös füst, akkor valszeg hűtővíz kerül az égéstérbe! Hengerfejtömítésgondok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!