Benzinpumpa hiba okozhatja? Hogy deríthetem ki, hogy rossz a pumpa?
Indításnál megforgatja az önindító, csak nem kapja el a fordulatot?
Egyébként, be lehet mérni a pumpát.
Itt egy kis segítség, ami alapján szerintem te is be tudod mérni otthon ( ha van kedved bütykölni):
4-es köszönöm a linket, igen mindenképp itthoni bütykölő vagyok!:D Köszönöm ment érte a zöld kéz!
5-ös. Gyertyára gondoltam én is ma ebéd közben, megnézem majd őket, de a gyújtótrafó jó gondolat!Hogyan tudom kideríteni, hogy az-e a hibás elem?
A gyertya, hogy jó-e vagy semm ez bizz nehéz kérdés. Sokat kell hozzá tapasztalni és akkor semm mindig 100%-os a jó válasz. Azért írok róla egy pár sort.
Ha kitekered és sötét az elektróda akkor vagy dús a keverék vagy nem jó a hőértéke és azért nincs öntisztulása vagy csak még rajta van a szivató vagy csak minden második ill. harmadik ciklusban ad megfelelő ívet és ezért nem tökéletes az égés és azért nem barnul ki. Persze van olyan is hogy kint az égéstéren kívűl gyönyörű égkék szikrát ad de benn a helyén meg csak silányan dolgozik. Az elhasználódást lehet taspasztalni az elektróda formályáról is mertha az gömbölyű, akkor már egy pár kilómétert megtett. ilyenkor általában megnő a gyertyahézag is. Érdemes megnézni ezt is és nem utánaállítani, hanem venni egy új garnitúrát, hiszen fogyasztói társadalomban élünk. Ha nagyon világos akkor persze szegény a keverék, de ez csak nézőpont kérdése, merrt van aki azt mondja, hogy kevés a benzin de van aki azt mondja hogy sok a levegő. Persze ezt is tapasztalni kell. igyhát én még mindig azt mondom, hogy egy jó gyertya és kébel meg trafó és akkor a gyujtással baj nem lehet. Na jó bogarászást.
Köszönöm, remélhetőleg ma lesz rá időm:)
Gyújtatrafó mitől produkálhatja azt, hogy melegen nem működik, csak amikor kihűlt a kocsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!