Szerintetek milyen ez a Simson, megéri megvenni? (kép lent)
Így kép alapján szép, megkíméltnek néz ki.
Én biztos hogy ilyet vennék, nem pedig egy krosszosított, átalakított, kicsicsázott, szétgyilkolt gépet.
Na meg kérdés, hogy mennyit kérnek érte...
Így elsőre az tűnt fel hogy az ülés borzasztóan ki van ülve. Az biztos hogy kell másik, mert így elég mogyoró gyilkos a gép. :D
Mindenképpen alkudj.
Ja és persze hogy lehet 75-ért Yamahát kapni, de arra mégegyszer ennyit rá is kell költeni minimum.
Azért én sokkal bátrabban megvennék egy simsont 70-ért, mint egy yamahát 70-ért.
ha tényleg jó a yamaha, nem fogják odaadni ennyiért. Míg simsonoknál a 70 körüli árkategóriában már vannak jó, megkímélt, egyben lévő darabok. Kinézetre ez a zöld is annak néz ki.
Egyébként lehet, hogy többet kell javítani, de az alkatrész elég olcsó. Könnyű is javítani, nem egy túlbonyolított, ördöngős szerkezet.
Volt már nekem is japán robogóm, de hülyét kaptam az egybeöntött, csak kompletten cserélhető alkatrészektől. Keveset kellett hozzányúlni, de akkor viszont szívás volt :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!