A Simson S50-51 vagy a Schwalbe a jobb motor? Melyiket érdemesebb megvenni?
Mire akarod használni?
Mind2 megbízható, és nagyon jó az alkatrészellátottsága is.
Hosszabb utakhoz Schwalbe, meg esős, dagonyás időben is az a jobb. Másikból nagyobb a választék.
A S50 jobb mint az s51 (hosszabb életű)
Egyetlen hátránya van,hogy egy simering cserénél szétkell húzni az egész blokkott.(szóval szimering cserénél valami nagyon jófajta simeringet kell belerakni,hogy ne keljen havonta széthúzni a blokkott.
jaja, az s50 hoszabb életű.
A gyújtás is más, egyszerűbb, (nincs trafó) egyel kevesebb ami elromolhat.
s50 be viszont nem lehet 4. sebességet szerelni.....:(((((((
Ez nagyon nagy kár!
ahogy előttem írták, az s51-ből van 4sebességes, és ha 3, akkor is lehet 4.-et beletenni.
2fajta schwalbe van.
1: a simson star blokkos, turbóléghűtéses(azt gondolom, elavult)
2:az s51 blokkos.(ezt ajánlom, ha már schwalbe)
utóiratként megjegyezném, hogy nekem volt egy s50-esem, és azzal sok baj volt, de nem szabad általánosítani.Ha szerelésről van szó, nagy baj van, mert ugye szimeringcserénél(ugye ezt írták fent) és hozzátenném, hogy berúgókar-fogasív cserénél is szét kell húzni a blokkot.Amúgy alapból csak egy 16N3-as(asziszem, ez az újabb) porlasztó kell rá, mert a másik elavult,és elálítódik(tapasztalat)
Remélem, tudtam segíteni a választásban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!