Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri egy ilyen motort venni?

Megéri egy ilyen motort venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy Honda NSR 125-ös motort venni,olyan 200 és 250 ezer ft között,de nem tudom,hogy megéri-e használtan venni olyat,ami pl. 1994-es évjárat... Valószínű hogy szét van hajtva vagy ilyesmi? És amúgy lehet a hangját valahogy mélyíteni, "komolyítani" valami kipufogóval? Előre is köszi!
2012. júl. 22. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok szét van hajtva az tény, viszont mivel 2ütemű sokkal egyszerűbb felújítani mint egy 4t motort. Viszont pont emiatt van jellegzetes hangja ami ha nem tetszik akkor nem való neked.
2012. júl. 22. 20:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, de majd pörgetned kell, mert 2T, szóval ne akard mélyíteni nagyon, én raktam rá egy olyan dobot, amitől vonyítós lett a hangja, én nagyon szeretem!:D
2012. júl. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!