Megéri egy ilyen motort venni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Honda NSR 125-ös motort venni,olyan 200 és 250 ezer ft között,de nem tudom,hogy megéri-e használtan venni olyat,ami pl. 1994-es évjárat... Valószínű hogy szét van hajtva vagy ilyesmi? És amúgy lehet a hangját valahogy mélyíteni, "komolyítani" valami kipufogóval? Előre is köszi!2012. júl. 22. 20:00
1/2 anonim válasza:
Sok szét van hajtva az tény, viszont mivel 2ütemű sokkal egyszerűbb felújítani mint egy 4t motort. Viszont pont emiatt van jellegzetes hangja ami ha nem tetszik akkor nem való neked.
2/2 anonim válasza:
Lehet, de majd pörgetned kell, mert 2T, szóval ne akard mélyíteni nagyon, én raktam rá egy olyan dobot, amitől vonyítós lett a hangja, én nagyon szeretem!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!