Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit bír ki egy benzin...

Mennyit bír ki egy benzin szivattyú?

Figyelt kérdés
18 éves corolla,250000 km érdemes kicserélni, ha egyébként semmi baja?
2012. júl. 21. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:

18 éves autón a vezérműszíjon (ha egyáltalán szíjas) bármit cserélni mielőtt tönkremenne? Magyarországon vagyunk, hé! :D

De félretéve a viccet: ha bír eleget szállítani megfelelő nyomáson, akkor felesleges. Ha teszel bele egy utángyártottat nem biztos hogy kitart annyi ideig amennyit a gyári még kihúzott volna. Ha cserélni szeretnél, akkor inkább szűrőket. Egy tiszta szűrővel megkönnyíted a szivattyú életét is.

2012. júl. 21. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha semmi baja, akkor szerintem is felesleges piszkálni.
2012. júl. 21. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Így van. Tudod ha nem szar ne szereld meg, alapszabály. Új szűrőt nyomj bele, nem nagyon szokták cserélni, ha megáll azt úgyis észreveszed.

Egyébként láttam már garantáltan 500E fölötti Carinát amiben még a gyári volt, annyit szerintem a Corolla is bír.

2012. júl. 21. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ameddig nincs baja nem kell babrálni vele. Én egyszer cseréltettem ki az autómon utángyártottra, és kevesebb ideig bírta pedig a gyári még bírta volna, csak ugye az elöző tulaj annyira nem vigyázott rá hogy tönkrement az állásba. persze még működött de egy szerelő ismerősöm rendbe rakta volna valamennyire mert 1-2 elemet kellett volna cserélni rajta meg kitakarítani és ennyi.
2012. júl. 21. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
En azert javasolnek egy uzemanyag tank tisztitast. Nagyon sok minden le tud rakodni benne a viztol kezdve, a kulonbozo adalekanyagok maradvanyain at, a homokig. Ilyenkor erdemes a szivoszurojet a benzinszivattyunak kitakaritani. Ez meghosszabitja az eletet.
2012. júl. 22. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!