Etz 250 benzin keverék?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Azt szeretnem kerdezn toletek, hogy ha az mzmbe veletlen kicsit tobb olajat raktam az mennyire gaz lesze e valami baja? 5 literhez kb 1.5-2 dl mol spirnt 2T olajat? Koszi elore is.2012. júl. 20. 19:39
1/8 anonim válasza:
El nem dugul tőle, ha arra gondolsz. Kicsit jobban fog füstölni, esetleg gyertya gondjaid lehetnek, ennyi.
2/8 A kérdező kommentje:
Okes koszi es meg annyit a karbit azt , hogy allitsam be a karbit ? Mert kicsit lassqn porog ki es melegszik a blokk sztem szegeny a keverek. A benzinszint jo. Koszi
2012. júl. 20. 19:48
3/8 anonim válasza:
Ja, és ez lemaradt: 5 liter benzin + 1,5 dl olaj az 1:33-as keverék, valamikor ezt ajánlotta a könyve bejáratáshoz (amikor az első és egyetlen új ETZ 250-esemet vettem)
A 5l+2dl olaj, pedig 1:25-ös keverék, attól már füstöl...
4/8 anonim válasza:
A súbertűvel tudsz játszani: ha lejjebb teszed a "lepkét" akkor több anyagot fog kapni.
Mit is jelent nálad a meleg? A léghútéses motoroknál a 120 Celsius fok még nem túlzottan meleg.
5/8 anonim válasza:
Úgy fog füstölni mint egy Pannónia :D
Am semmi gond nem lesz.
Ha szegény a keverék akkor a súbert tűt tedd feljebb 1-el.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
2012. júl. 20. 20:05
7/8 anonim válasza:
Én 50-es motorban kevertem túl egyszer. Alacsony fordulatot nem bírta, mert mindig beköpte a gyertyát, meg füstölt piszkosul. Ebbe eleve 1:25-ös keverék való, és én ezt még túl kevertem. Képzelheted...
8/8 anonim válasza:
Öntesz hozzá még 1 kis benyát és már jó is lesz a keverék.Nem kell ezt túl bonyolítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!