Honda NSR125-ről vélemény? 87-es gépről van szó.
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 22:14
11/13 A kérdező kommentje:
Neked is! Amúgy a 49 ezer km nem sok benne?
2012. júl. 22. 12:36
12/13 anonim válasza:
Én 50-es NSR-t vettem 42000-el, és bontatlan a blokk, egyenlőre forogja a 12.000-et. (Bár számíts rá, hogy egy olyan 10.000 km körül lehet, hogy majd valami zörögni fog, és úgy kb 20.000 km múlva szerintem meg ráfér majd egy generál... Persze, ha volt már generálozva, akkor nemsok. Az is számít, hogy most hogy érzed, mennyire megy, csörög-zörög-e, mert lehet hogy nem hajtották annyira...) Én azt mondom, ha nem drága a moci, és érzésre megy, alapjárata 'megszámolható' (nagyon pici, 1000 körüli), fékek fognak, és látszatra minden tuti, akkor vedd meg.
13/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!:)
2012. júl. 22. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!