Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda NSR125-ről vélemény?...

Honda NSR125-ről vélemény? 87-es gépről van szó.

Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 22:14
1 2
 1/13 Xbrian válasza:
nem rossz!xd
2012. júl. 21. 22:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem lesz régi? Én inkább 90 valahanyasokat nézegetnék... (Honda NSR 50-em van, 89-es:D Amúgy amikor megveszed olyat vegyél, amiben jó az akksi, ugyanis nincs töltése az 50-es, 125-ös NSR-nek, nem bírja a lámpákat, csak a ledest, mert az nem szívja le. Ezért kell akksi, mert 3000RPM körül már termel eleget, tölti az akksit, de az alatt kell neki, szal városban fontos a jó akksi, hogy bírja!:D)
2012. júl. 21. 22:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Mivel szokott gond lenni velük?
2012. júl. 21. 23:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát túl sokat nem tudok mondani a 125-ösöekről, de amit én néznék, az, hogy az indexrelé jó-e, ugyanis 2x is szívtam már vele. (Univerzális indexet raknak bele, ami 21W-os, mikor 10 kébe, de ezt hallod, hogy nagyon gyorsan/lassan kattog a relé.) Ugye alap dolgokat megnzed, hogy hajlott-e a váz stb. Ja, és sportmotoron kérdezz erre rá, nézegess bele az NSR125-ös topikba, ők nagyon értenek hozzá. (Ismerek olyat onnan, aki szétszedte a CDI-t, és megjavította, kb 500 forintból... Pedig egy új valahol 50k-ba kerül. Mondjuk nem nagyon van rá példa, hogy tönkremegy... Az ottani emberkék nagyon pengék!:D)
2012. júl. 21. 23:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Ismerősöm eladja az övét, olyan gondja van, hogy egyszer csak ment vele, és leállt. Szikrát ad, anyagot ap, de nem indul. Megpróbáltam berúgni, betolni, de csak néha puffog. Az CDI hiba lesz, vagy csak elállítódott a gyújtás?
2012. júl. 21. 23:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Próbáld betolással nagyobb fordulatra vinni, ha akkor indul, és van alapjárat, akkor döglődik a cdi. De egy Honda dio cdivel ki lehet próbálni, hogy megy-e... De ritkán hal meg a CDI,és nem így... szerintem valami elmozdult a helyéről... De egy Honda dio cdijével teszteld le, de kérdezd meg sportmocin, hogy nem cseszi-e szét... nsr50re tökjó volt tesztelni, csak nem pörgött ki...

.

2012. júl. 22. 00:10
 7/13 A kérdező kommentje:
2000-es fordulatig toltam kb, és semmi. ÉS csak úgy tök hirtelen állt le a motor. a Srác nekem ment alkatrészért, és a városban 100-as tempónál csak egyszer csak megállt. Arra gondoltunk, h kimozdult az ék, és elmászott a gyújtás.
2012. júl. 22. 00:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a hiba, így nem hal meg a CDI, főleg, ha puffog.
2012. júl. 22. 09:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Mert elég szép szikrát ad(kellemesen bizsergetett engem...:D), mondjuk nem néztem, hogy mikor adja. De addig nem veszem meg, amíg meg nem csinálják.:D Amúgy mentem vele, Mz után picit fura volt...:D
2012. júl. 22. 10:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát más világ, az biztos...:D Amúgy motorilag elpusztíthatatlan az újabb 125-ös speedekhez képest, pörgetni kell, hogy legyen ereje, de így van kitalálva. Széles utat!:D
2012. júl. 22. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!