10 év spórolás után végre szeretném megvenni a későbbi korom autóját de amit találok megyémben régi suprát vagy skylinet az jobbkormányos? Ha eddig csak balost vezettem akkor megint meg kell ugymond vezetni? Megszokni mindent ujra?
Figyelt kérdés
Kanyar parkolás meg mindent?2012. júl. 20. 11:40
1/9 anonim válasza:
Kanyarodni és parkolni lehet vele ugyanúgy, de előzni...
2/9 anonim válasza:
eléggé balesetveszélyes Magyarországon jobbkormányossal járkálni, sokkal nagyobb esély van egy balesetre. szerintem nézz körül az egész országban, hátha találsz balost.
3/9 A kérdező kommentje:
sajnos nagyon nem mindegy hogy 2,5millió vagy 12,5 .
2012. júl. 20. 12:41
4/9 anonim válasza:
De 10 évig spóroltál rá! Mennyi jött össze? Ha már eddig gyűjtöttél, akkor ne valami vackot vegyél, jobbkormányos autóval meg nagyon szar itt magyarban járkálni. De miért kell neked Skyline?? Végy inkább valami amerikai sportkocsit, vagy akármit. Kb egykategória fenntartás, alkatrészkapcsán
5/9 anonim válasza:
Ez valami pszichológiai korlátoltság ha milliós sportautót akarsz venni azt csak a "megyén" belül teheted meg? Magyarország borzasztó kicsi ország, akarsz venni egy autót, elmégy vonattal a másik végébe, pihensz, megnézed a kocsit és hazahozod - megúszod a műveletet benzinpénzzel eggyütt 15-20 ezer forintból. Ez lesz a legkissebb pénz amit ráköltessz majd. A jobbkormányos Skylinet felejtsd el, közútra öngyilkosság. Régi Suprát kapsz már millió körül, ott van a Celica is, de Audi TT, BMW Z3, Fiat Coupe vagy Mazda RX-7 is akad már ennyiért, a többiről nem is beszélve.
6/9 A kérdező kommentje:
Supra és a skyline ami úgy szóba jöhetne!Mivel 68-71 közötti charger normális állapotban már picit odavág árban és nem is nagyon találok Mo-n ezért marad ez a 2.
2012. júl. 20. 13:59
7/9 anonim válasza:
Szerintem inkább maradj a Need For Speednél meg a Halálos Imrabannál kedves kérdező...
8/9 A kérdező kommentje:
maradnék de azt nem tudom Forgalomban vezetni!
Arra jutottam ,hogy mostani árfolyam szerint 32,987 dollár körüli pénzem van...20-25 ezer körül maradok egy amerikai klassziknál usa-ból.
2012. júl. 20. 16:46
9/9 anonim válasza:
akkor vegyél suprát, abból van bőven balkormányos... csak a charger nemtom hogy jön ide, mert annak semmi köze nincs ezeknek a japán vasakhoz, akkor már inkább bmw, vagy akármilyen japán sportautó, de az az érzésem hogy neked mind1, csak a halálos iramban benne legyen, ugyanis ott voltak ezek az autók egyszerre, supra, skyline, meg charger is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!