Kinek mi a gyermekkori álom autója vagy motorja?
Nekem még most is egy 2000 feletti évjáratú(bármelyik) sedan Ford Mondeo az álmom 2 literes TDCI motorral, fekete színben sötétített ablakokkal, fekete kárpittal, és belsővel.
Kisebb koromban csak a formája tetszett, mivel még egyáltalán nem értettem az autókhoz, a márkákat sem nagyon ismertem nekem ez volt az autó fogalma.
Tudom nem nagy álom, de nálunk autó még nem volt, szerencsére a rokonságban van így hát van mit vezetnem de egy saját autónak örülnék a legjobban...
18/F
02:17 vagyok
az elfelejtettem hogy 20/F
Nekem szinte mindegy volt (és ez most sincs másképp), lényeg, hogy műszakilag különleges legyen, pl. wankel vagy csillagmotoros, stb. Meg éppen ezért tetszenek a kardános boxer BMW motorok is, a háborús oldalkocsis R75-től egészen a maiakig, egykaros lengővilla, aszimmetrikus elsőrész, kardánhajtás... :) Azért az R75 azért még ma sem semmi: hidraulikus dobfékek, markolat -és lábfűtés, tankba integrált légszűrő, felező, difizár, hátramenet, állandó oldalkocsihajtás, és mindez 1940-ben :P
De nagyon tetszik még pl. a Luaz, a szovjet kétéltű terepjáró, kár, hogy 800ezer felett van az ára...
PiGábor ismered P.Mobiltól ezt a számot:
kocsi: Novitec Rosso
motor: Yamaha r1
19/f
VW Transporter T3, UAZ 452, Lada 1200, BMW X (!!)
GSXR 750 (1985ös, első széria), CBR 900,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!