Mi az "álom-motorotok"?
Figyelt kérdés
Ha pénz nem számítana milyen motort vennétek?2011. jún. 8. 15:34
1/23 anonim válasza:
Nekem már megvan :)
Mivel M-es jogsim van ezért max csak 50 ccm-es lehet és az a Derbi Senda X-treme.
Király kis gép és a fekete-szürke színe is nagyon tetszik.
2/23 A kérdező kommentje:
Hát az "álommotor" kategóriába minden motor beletartozik :) Nekem is megvan már egy sárga Babetta 207 :D Mellé viszont azért egy Suzuki Hayabusát is elfogadnék ;)
2011. jún. 8. 15:38
3/23 anonim válasza:
álommotor: Honda CBR 1000 fireblade Repsol. De mivel kics vagyok igy Honda CBF 1000!(fehér)
4/23 anonim válasza:
Egy suzuki bandit 600, meg egy Drz 400. csak mert az on meg az offroadot is kedvelem, ezért nehéz lenne dönteni a kettő között.
9/23 A kérdező kommentje:
Hát a Y2K az egy vadállat!! Igaz (szerintem) ronda, de olyan ronda, hogy az már szép :D Teljesítménye meg hát ÚRISTEN!!!
2011. jún. 8. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!