OPEL ASTRA G 1.7 DTI vagy 2. 0 DTI szerintetek melyik a jobb, melyiket vegyek?
Figyelt kérdés
Németo.-ból akarok behozni egyet 1999-2003as évjáratban gondolkodom. Nézegettem ilyen 180000-400000km-rel vannak.
Mit tudtok ezekről a DIESEL-ekről?
Melyik a jobb?
Ilyen nagy km-rel érdemes még meg venni őket?
2012. júl. 15. 22:33
1/9 anonim válasza:
most szerintem két azonos motornál az a 300 cm3 eltérés nem dominál szinte semmit, ez hogy lehet kérdés egyáltalán?
hát az nem mindegy, hogy 180 vagy 400 ezer km van benne
180 ezer az nem olyan sok, a 400 viszont sok lehet, viszont ez nem jelenti azt, hogy szar is, mindenesetre én nem vennék 250 ezernél többet futottat az is biztos
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
A 2literes dti adagolója elég fos és ha tönkremegy,kb az autó árát fogod költeni a felújításra. Az opel saját motorja,irreálisan drága. Az 1.7dti pedig Isuzu ,az kb. lemegy a térképről is különösebb karbantartás nélkül . Én ezt javaslom.
4/9 anonim válasza:
Inkább 1,7dti
www.opelforum.hu !!
5/9 A kérdező kommentje:
kösz
és az 1.7-ben az opel motorosról mi a vélemény
vagy az isuzu motoros jobb?
2012. júl. 16. 12:18
6/9 A kérdező kommentje:
ÉS láttam még hogy a 2.0-ben is van 100és 80 lóerős is.
A 80as az elég tartós lehet?
2012. júl. 16. 15:56
8/9 anonim válasza:
Tudtommal az 1.7 TD motorokat az Isuzu szállítja,az opel nem gyárt ilyet. Az F astrában volt utoljára 1.7D opel motor ,de abban nincs turbo . Az 1.7TD motoros Astrat nyugodtan megveheted van ilyen a baráti körben,emlékeim szerin 82 LE , a srác évek óta nyúzza, közel van a fél millió km-hez -már a eleve 200e körül vette közel 10 éve
9/9 Đemon válasza:
Így az előző válaszokból kiindulva kifogtam a fehér galambot ugyanis egy 2000 évjáratú 2.0 TDI Opel Astra g caravanunk van már a kilóméteróra állása 1x átfordult. Probléma különösebben a kocsival nem volt csak oda kell figyelni a koromlerakódásra (de ezt minden dízelnél érdemes) de ez orvosolható ha elviszed autópályára 15-30 km re. Ami cserés volt a motortérben az az egr szelep volt de az is egy 15000 ft most (az előzőt 6-10 éve cseréltük). én ennyi hibával találkoztam a motortérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!