Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen robogót vegyek? 2 vagy...

Milyen robogót vegyek? 2 vagy 4 üteműt? Melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 09:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Mekkora cm3? 50esből 2üteműt érdemes, de egy 650es Suzuki Burgman meg 4ütemű és tökéletes.
2011. jún. 10. 10:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolom 50esről van szó. Abból 2 üteműt mert a 4 ütemű lassabb mint egy babetta kb... 125ösből meg inkább 4 üteműt mert kevesebbet eszik a 2 ütemű társával szemben és a robogó úgyis városba való meg rövid távokra és erre pont jó a 4ütemű 125ös.
2011. jún. 10. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Miért is megy lassabban? 4T 50ccm-em belövi a haverom simsonját végsebességre és gyorsulásra is és NEM sport. A simó meg majdhogynem gyári.
2011. jún. 10. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért is megy lassabban?

Azért mert egy gyenge sz@r. Ne simsonok ellen legyél kemény hanem gyorsulj egyet egy 2t robogó ellen és rájössz.

2011. jún. 10. 13:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerbusztok!Köszönöm a válaszokat!Tudom hogy nagyon gyenge a 4T 50 köbcentisből.Kipróbáltam egy 4 ütemű Kymco-t.Gyorsan el akartam vele indulni aztán lefulladt,pedig nem is húztam ki nyélgázra.

Akkor 2 üteműt veszek,Tauris Samba jó lehet?Minarelli blokkos.Jó lenne egy 125-ös gép is,de nem merem 50-esként használni.Mindenkinek ment a zöld kéz!!!:)

2011. jún. 10. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
én azt mondom ilyen neve nincset ne vegyél... jog, dio ez a minimum :D ezek nagyon jók ;)
2011. jún. 10. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Előzőnek igaza van ne ilyen sz@rokat vegyél.

yamaha aerox v malaguti f12 nél kezdődik a motor. bár nem akarok a többi ellen"drukker"-el veszekedni. :)

2011. jún. 10. 20:24
 8/8 A kérdező kommentje:
srácok inkább újat vennék garanciával.Nem valami ezer éves sz@art.Köszönöm a kommenteket!mentek a zöld kezek!!!
2011. jún. 10. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!