Milyen autót vegyek? 2008as Ford focus vagy Opel astra H? melyik jobb és miben? Véleményeket a kocsikról légyszi.
Nekem Focusom van, a H-t csak megnéztem közelről, menni nem mentem vele.
A Ford nem rossz, futóműve egész jó, most kb. 200.000-nél tartok és csak gumik és fékbetétek voltak cserélve, a tárcsák, lengéscsillapítók, egyéb alkatrészek még az eredetiek. Az erősebbik 1.6TDCi-vel semmi gond nem volt úgy 170 ezer km-ig, azóta pár tömítést kellett cserélnem, mert elkezdte ereszteni az olajat; letört mindkét fül a kartergáz-visszavezető csőről (most műanyag bilincsek fogják, mert 32ezer HUF a cserealkatrész); a legújabb pedig hogy elrepedt egy műanyag szívócső, amitől erőtlen lett a motor és elkezdett sziszegni + megemelkedett a fogyasztás: cserealkatrész 10000 forint.
A kabinban semmi vész, a sofőr jobb lábának lehet kicsit kényelmetlen a középkonzol, mert a kelleténél többet "lóg be" a lábtérbe.
A csomagtérajtóval (kombi) voltak apró gondjaim, a rsztábla feletti műanyagnál bejutott a víz, amitől aztán a nyitógomb (elektromos) és a rsztábla-világítás foglalatai beadták a kulcsot.
De összességében elfogadható kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!