Az ETZ 250- ülése alatt található kondenzátort hová kell bekötni?
Figyelt kérdés
Most vezetékelek újra egy ilyen motort, tudom, hogy ott lenni kell egy kondinak, ami hosszabb fél cm-el, mint ami a gyújtásnál van. A netről letölthető kapcsolásirajzok nem jelzik ezt a kondit.2012. júl. 13. 20:37
21/23 anonim válasza:
Nem a testre van rákötve hanem oda van rákötve ahol az index relé van rákötve.
Nekem ez a biztosíték táblán balról a második.
Gondolom azért van rajta hogy az indexek vírítsanak.
Majd megint szétszedem az ülést és jobban szemügyreveszem a pumpát ami szerintem fénycső mert üveg búrában van,ha találok benne égőt akkor lefényképezem és akkor he he he! XD
22/23 anonim válasza:
23/23 anonim válasza:
Jó okés az amit mutattál pumpa de azt magyarázd el hogy ami nekem van miért van üvegből?Rázkódós gép amúgy is az ETZ akkor minek raknak oda olyan pumpát aminek üvegből van a burkolata?
Ha szétszedem és tényleg pumpa lessz benne akkor fénycsőt csinálok belőle csak azért is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!