Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az ETZ 250- ülése alatt...

Az ETZ 250- ülése alatt található kondenzátort hová kell bekötni?

Figyelt kérdés
Most vezetékelek újra egy ilyen motort, tudom, hogy ott lenni kell egy kondinak, ami hosszabb fél cm-el, mint ami a gyújtásnál van. A netről letölthető kapcsolásirajzok nem jelzik ezt a kondit.

2012. júl. 13. 20:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Nem kell lenni ott kondinak! Bizonyára valaki beépített a töltőáramkörbe egy szűrőkondit, mert recsegett az mp4 lejátszója...

:D

2012. júl. 13. 20:52
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se kéne ott lennie. De pl hallottam olyat hogy Pancsinál lámpatökbe kötött be kondit, mert mindig kisütötte a gép, és ott könnyebb volt cserélni :D
2012. júl. 13. 21:28
 3/23 anonim ***** válasza:

Nos nekem gyári ETZ 250-nem van és benne van a kondi.

Igérem majd a hétvégén m,egnézem neked hogy hova kell kötni.

Én szerintem az az alsó konditól jöhet fel de ebben nem vagyok biztos.

Ülés alatt másnak is van gyárilag világító cső? :)

2012. júl. 13. 23:13
 4/23 anonim ***** válasza:

1987-ben vettem az első (és egyetlen) új motoromat, egy ETZ 250-est. Se világítócső, se kondi nem volt az ülés alatt, erre tanúk előtt is megesküszöm!

Pedig még arra is emlékszem, hogy a Corvinban vettem, majd a Francia úti raktárban lehetett átvenni, és lapos gumikkal, üres tankkal toltam a Stefánia úti Shell kútig, de közben fülig ért a szám!

2012. júl. 14. 07:26
 5/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!

Amikor szétszedtem a vezetékelést, akkor azért nem dokumentáltam ennek a kis kondinak a bekötését, mert úgy véltem, rajta lesz majd valamelyik bekötési rajzon.

Mivel a bekötési rajzok nem hozzák, s mondtátok páran, hogy megy anélkül is, bizonyára nem létfontosságú szerve az ETZ-nek. Mindemellett én mégis szeretném visszakötni, csak a lelkiismeretem megnyugvása miatt. Fénycső nem volt eddig az ülés alatt... de az ötlet jó! :)

Várom szeretettel a bekötési helyét!

2012. júl. 14. 08:52
 6/23 anonim ***** válasza:

ezt komolyan mondom hogy egy régről bekötött fénycső van ott és nem fel van faragva hanem gyárinak néz ki és ezen behaltam én is meg a másik kis kondin is,amúgy lehet hogy benne van tényleg gyárilag mert 250 ETZ-nek is gyártották a luxuskivitelt is(nekem ez van ) :)

Nem lehet hogy a kondit a fázijavítóként használták a mociban mert akkor az egyenirányító után kéne bekötni.Na jó megnézem hova van bekötve nemsokká! :)

[link]

[link]

[link] innen tölthetsz le jó szerelési kézikönyveket

2012. júl. 14. 13:42
 7/23 anonim ***** válasza:

Erről a fénycsőről tudnál képet feltölteni esetleg?

Érdekelne hogy hogy is van ez rajta :)

2012. júl. 14. 14:58
 8/23 anonim ***** válasza:
rendben lefényképezem :)
2012. júl. 14. 17:25
 9/23 anonim ***** válasza:

Na írom hogy nekem a kis kondi hova van bekötve.

A fénycsövet az ülés alatt le is fényképeztem ez tuti hogy gyári mert a vázhoz van hozzáhegesztve a tartó gyárilag és ez jól kivehető leszsz a képeken is amit később feltöltök

Nos nekem a kondi közvetlenül a biztositék táblára van rákötve baloldalról a második biztosítékra van rákötve az indexrelével együtt .gondolom az a szerepe hogy a világítás kevésbé legyen pislákoló,de aztán a fene se tudja...

Majd írjatok már egy linket hogy hova tudok képet és hangfájlt is feltölteni és akkor majd az este megpróbálkozom vele.

Üdv Mindenkinek!

Széles utat!

2012. júl. 14. 19:27
 10/23 anonim ***** válasza:

Banyek! Te a pumpát nézted ülés alatti fénycsőnek!?

2012. júl. 14. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!