Az ETZ 250- ülése alatt található kondenzátort hová kell bekötni?
Nem kell lenni ott kondinak! Bizonyára valaki beépített a töltőáramkörbe egy szűrőkondit, mert recsegett az mp4 lejátszója...
:D
Nos nekem gyári ETZ 250-nem van és benne van a kondi.
Igérem majd a hétvégén m,egnézem neked hogy hova kell kötni.
Én szerintem az az alsó konditól jöhet fel de ebben nem vagyok biztos.
Ülés alatt másnak is van gyárilag világító cső? :)
1987-ben vettem az első (és egyetlen) új motoromat, egy ETZ 250-est. Se világítócső, se kondi nem volt az ülés alatt, erre tanúk előtt is megesküszöm!
Pedig még arra is emlékszem, hogy a Corvinban vettem, majd a Francia úti raktárban lehetett átvenni, és lapos gumikkal, üres tankkal toltam a Stefánia úti Shell kútig, de közben fülig ért a szám!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Amikor szétszedtem a vezetékelést, akkor azért nem dokumentáltam ennek a kis kondinak a bekötését, mert úgy véltem, rajta lesz majd valamelyik bekötési rajzon.
Mivel a bekötési rajzok nem hozzák, s mondtátok páran, hogy megy anélkül is, bizonyára nem létfontosságú szerve az ETZ-nek. Mindemellett én mégis szeretném visszakötni, csak a lelkiismeretem megnyugvása miatt. Fénycső nem volt eddig az ülés alatt... de az ötlet jó! :)
Várom szeretettel a bekötési helyét!
ezt komolyan mondom hogy egy régről bekötött fénycső van ott és nem fel van faragva hanem gyárinak néz ki és ezen behaltam én is meg a másik kis kondin is,amúgy lehet hogy benne van tényleg gyárilag mert 250 ETZ-nek is gyártották a luxuskivitelt is(nekem ez van ) :)
Nem lehet hogy a kondit a fázijavítóként használták a mociban mert akkor az egyenirányító után kéne bekötni.Na jó megnézem hova van bekötve nemsokká! :)
[link] innen tölthetsz le jó szerelési kézikönyveket
Erről a fénycsőről tudnál képet feltölteni esetleg?
Érdekelne hogy hogy is van ez rajta :)
Na írom hogy nekem a kis kondi hova van bekötve.
A fénycsövet az ülés alatt le is fényképeztem ez tuti hogy gyári mert a vázhoz van hozzáhegesztve a tartó gyárilag és ez jól kivehető leszsz a képeken is amit később feltöltök
Nos nekem a kondi közvetlenül a biztositék táblára van rákötve baloldalról a második biztosítékra van rákötve az indexrelével együtt .gondolom az a szerepe hogy a világítás kevésbé legyen pislákoló,de aztán a fene se tudja...
Majd írjatok már egy linket hogy hova tudok képet és hangfájlt is feltölteni és akkor majd az este megpróbálkozom vele.
Üdv Mindenkinek!
Széles utat!
Banyek! Te a pumpát nézted ülés alatti fénycsőnek!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!