Az ETZ 250- ülése alatt található kondenzátort hová kell bekötni?
Figyelt kérdés
Most vezetékelek újra egy ilyen motort, tudom, hogy ott lenni kell egy kondinak, ami hosszabb fél cm-el, mint ami a gyújtásnál van. A netről letölthető kapcsolásirajzok nem jelzik ezt a kondit.2012. júl. 13. 20:37
11/23 anonim válasza:
Az nem pumpa!
Minek lenne egy pumpa üveg búrában?
Nekem a gyárinak néz ki az akondi is amiról a kérdés szól.
250ETZ ből 2 fajtát hoztak ki a gyárból azon belül szerintem apróbb változtatásal még gyárthatták a gépeket szerintem.
12/23 anonim válasza:
A '80-as években nem volt divat a fénycső!
Különben is hol van a fénykép amit beigértél?
Kamumanó te!
:D
13/23 anonim válasza:
Időben feltöltöm!!!Csak még pihenni járok fel ide 5 percekre és még nem szórakoztam vele de nem kell izgulni mert feltöltöm ,mert csak azért is nekem van igazam! :)
14/23 anonim válasza:
15/23 anonim válasza:
Föltettem képet a kondi létezéséről is,mert itt egyesek hitetlenek! :)
16/23 anonim válasza:
És erre lefényképezi a pumpát, mert azt hiszi, hogy fénycső!
Ááááá!
XD
17/23 anonim válasza:
B.szod okoska, mondom hogy a gyári pumpát nézted fénycsőnek! Az első 3 képen ugyanis a pumpa van. Az utolsőn pedig egy fázisjavító kondi, amit a töltőáramkörbe szoktak kötni!
:D
18/23 anonim válasza:
Akkor áruld már el hogy a pumpát minek teszik üvegbúrába!!!
Adj erre egy értelmes választ!
19/23 A kérdező kommentje:
Látom bele lendültetek a fénycső vs. kondi vitába. :) Akkor ha minden igaz, ezt a kondit (amit az utolsó kép is mutat) az ülés alatt lévő testelési csomópontra kell rákötni. Jól értem?
2012. júl. 16. 15:54
20/23 A kérdező kommentje:
Egy fentebb küldött linken viszont úgytűnik, mintha az akkumulátor pozitívjára lenne kötve: [link]
2012. júl. 16. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!