Te megcsinálnád a helyemben a jogsit?
Figyelt kérdés
Ősszel kezdem az egyetemet, Pesten. Van megtakarított pénzem, és lehet érdemes lenne most ősszel megcsinálni a jogsit. Viszont kicsit félek a pesti közlekedéstől, másrészt egyetem alatt valószínűleg nem nagyon vezetnék (van otthon kocsink, de vidéken lakunk, és nem vinném el otthonról a kocsit). Te így megcsinálnád, hogy meglegyen, és később ne kelljen vacakolni vele? Vagy várnál inkább?2012. júl. 13. 11:44
1/6 anonim válasza:
Csináld meg míg otthon vagy. Szeptemberre megvan.
2/6 anonim válasza:
Közvetlenül elötte tenném le mielött újra lenne lehetőségem önállóan gyakorolni.
3/6 A kérdező kommentje:
Most megcsinálni nincs lehetőségem. (Külföldön vagyok még jelenleg - itt meg sokkal drágább.) Ha csinálom, akkor egyetem mellett tudnám, ősztől, Pesten. Érdemes?
2012. júl. 13. 12:02
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan várd meg a következő nyarat, célszerűbb vidéki városban vizsgázni mint Bp-en. Lehet egyből megismernéd kicsit a várost is, de elnézve itt a kérdéseket-válaszokat jobb ha odahaza csinálod.
5/6 anonim válasza:
Én öreg fejjel azt mondom, hogy akkor kezd el, ha motivál valami. Elég összetett feladat és ha nem érdekel, akkor inkább később kezd el.
6/6 anonim válasza:
én egyetem után csináltam meg. mindig is érdekelt a vezetés, de amíg nem volt elérhető közelségben az autóvásárlás, addig nem kínoztam volna magam :)
nekem még mindig nincs autóm, de a páromnak van, és azt vezethetem minden további nélkül.
ha szeretnéd, és van rá pénzed, akkor csináld. ha pesten megtanulsz közlekedni, akkor nagyjából bárhol tudsz majd.
én télen, pesten csináltam, magabiztosan vezetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!