Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor kezdhetem el a jogsit?...

Mikor kezdhetem el a jogsit? 15.5F

Figyelt kérdés

Egyik kérdésben se láttam normálisan leírva,mindenki mást írt,légyszi csak az válaszoljon aki tudja,köszi:D

Mikortol kezdhetem el?

és Mikortól vezethetek forgalomba? És lehet a kocsi a nvemen,egyedül is megtudom venni?:D

2012. jún. 30. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:

16,5 évtől, forgalmi vizsgát a 17. életév betöltése után tehetsz. Magyarul 17évesen lehet jogsid. Forgalomba mehetsz előtte is, csak nem vizsgázhatsz.

A kocsi meg lehet a te neveden, de a gatyád rámegy majd a kötelezőre.

2012. jún. 30. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Első jól mondja, de ha felmész bármelyik autósiskola oldalára ott is ki szokták PONTOSAN rakni, hogy mikor és hogy lehet csinálni.

A kocsit meg megvenni nem nehéz, a fenntartása sokkal durvább.

Havonta szép összegeket lehet rákölteni akkor is, ha meg sem mozdulsz vele, csak parkol!

2012. jún. 30. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Amég nincs állásod, ne vegyél kocsit, mert csak felzabálja a családi kasszát. Menj apádéval, én is azt használom. F*szért kettő kocsi... 20F
2012. jún. 30. 20:49
 4/7 A kérdező kommentje:
jaja ha ideadja azal is lehet vaganykodni:D
2012. júl. 1. 00:33
 5/7 anonim ***** válasza:

"Vagánykodni." Ja, lehet.

Meg beledurrantani az árokba is. :)

2012. júl. 1. 00:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem értem miért kapnak a kiskorúak jogsit apukátó elkunyerált (vagy kapott) 4000cc feletti Merci/BMW /Audi /Hammer /Dodge és hasonló gépcsodák elég veszélyesek tudnak lenni. És B jogsiba nincs megkötés!!

Ennek ellenére sört cigit meg nem kapnak a kiskorúak. Hmm.. Érdekes országba élünk..

(F@szt nekik nem jogsit!!!

2012. júl. 1. 02:38
 7/7 A kérdező kommentje:
irigykedsz,mert így semmivel nem tudtok kitünni mint a kicsik =]
2012. júl. 1. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!