Látott már valaki tanuló autót vezető romát?
Figyelt kérdés
Érdekelne ez a téma mert én még nem,illetve akikkel beszélgettem erről ők sem láttak.De ha nem,akkor honnan a jogosítványuk?2012. júl. 13. 10:55
21/30 anonim válasza:
És ha az vagyok? Elveszed a jogsimat?
22/30 A kérdező kommentje:
Ha mi vagy,állatvédő a Négy Mancsból?Miért venném el.
2012. júl. 13. 19:28
24/30 A kérdező kommentje:
Aha,így már értem.Köszönöm az őszinteségedet.
2012. júl. 13. 19:45
25/30 anonim válasza:
Ha roma vagyok. Vagy cigány, ha így jobban tetszik.
26/30 anonim válasza:
már egyre kevesebb van én még nem láttam de amiota szigor van , azota egysem megy vizsgázni sem tanulni! a trukk 1000 dollár volt csepelen csinálták semi nem kellet beiratkoztak beszélni nem tudtak és jogsit kaptak hálla 1 2 ugyes oktatonak .ugy hozták romániábol őket busszal .
a másik magyarok is voltak ott 300 000 ft volt és csodás ma vezetnek rohadnának meg kaszabolnák le őket azt sem tudják mi a jobb kezes utca.
27/30 anonim válasza:
bocsánat.....nem csepel:) szenendre elirtam bocs:) szentendre volt autos suli .
28/30 anonim válasza:
Én cigány vagyok,150000ft-ba került a jogsim,képzeld elsőre sikerült minden,tudod hogyan?Tanultam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!