Nitro-t tettem a simsonba lehet valami komolyabb baja, esetleg van valami fontos dolog van ami elkerülte a figyelmem?
tudom nem szokták a 2 t motorokat benitrózni
de szeretek kísérletezgetni.
falusi vagyok és unatkozok magyarul :)
az a helyzet, hogy egy habszifont szereltem fel a gépsárkányra és a szívócsonkhoz vezettem be a cuccost
amitől elég szépen meg is indul a vas egy pár másodpercig csak gondolom nem használ a dugattyúnak :D
azért jó lenne meghallgatni a ti véleményeteket is
esetleg ha valakit érdekel komolyabban, hogy mit meg, hogy kell bekötni annak szívesen elmagyarázom :)
tisztelet!
Azt az egyet nem értem hogy a habszifon és a nitrogéndioxid között milyen összefüggést tudtál találni?
Amúgy hamarabb szétolvad a dugattyú meg a csapágyak jobban kopnak. kb ennyi a hátránya.. De a habszifon nem nitró..
Tulajdonképpen az a vic hogy nem is a habszifontól megy kissé jobban a motorod hanem a légnyomástól ahogy felkavarja a levegőt a gáz.. és attól hogy hűt a levegőn ami bemegy. Amúgy Co2.. Az tudod mi?? Az égést nem tápláló gáz! Szóval adtál a szarnak egy nagy pofont magyarul mondva. :D A Nitro Meg nitrogén di oxid. No3
És az égésjavítő plusz rettenetesen hideg mikor levegővel keveredik. Több üzemanyagot és levegőt tud bejuttatni a ezáltal a motorba ugyanazon keresztmetszeten. Ezt csinálja a nitó.. Gyakorlatilag mint egy turbófeltölő vagy intercooler. A co2 patron mit csinál az nem tudom.... max habot vagy szódát. Jobb helyeken tűzoltókészülék is szolgál.. sok értelme nincs szerintem. Rátennél egy 12 voltos ilyen pc ventit a karbira többet hatna szerintem.
No és mielőtt okoskodsz, gondolkodj! Az NO3 másnévet nitrát, nem nitró!
Ülj le fiam egyes!
Akkor megismétlem: az NO3 a NITRÁT!!! Tudjátok műtrágya, élelmiszer adalék, stb...
A nitró másnéven kéjgáz képlete az N2O, ez van a habparonban is, aki bátor kipróbálhatja otthon 4-5 patron a szifonba, aztán mély lélegzet, vigyor!
Bár néha bele lehet halni!
Aki nem hiszi üljön vissza az általános iskola 7. osztályába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!