Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon érdekelne, a dolog?

Nagyon érdekelne, a dolog?

Figyelt kérdés
Ma teszteltem pozitív kb-2-3-hetes vagyok,Milyen vitaminokat kell szednem?Orvoshoz még nem mentem és még nem is akarok majd agusztus elején .Addig miket szedjek??

#Fontos Mit kell #szednem?
2012. júl. 6. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz 2 hetes, ha mar meg kene jonnei, akkor 4 hetes vagy. Az utolso menstruacio elso napjatol szamoljak a terehsseget.:)

En ajanlani tudom a Femibion 800-at, abban van folsav, es mi den ami kell. Nagyon jo magzatvedo vitamin, nem voltam tole se rosszul, se hanyinger nem volt tole, se szekrekedes, es az ismeroseimtol is csak jokat hallottam rola, mig az elevit meg ezek, sokaknal okoz hanyingert, szekrekedest.

Gratulalok a babahoz!:)

2012. júl. 6. 19:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2012. júl. 6. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Bár az embrió kb 2 hete fogant,még sem 2 hetes vagy,mert az utolsó menstruáció első napjától számítják a terhességi heteket.

Fontos tudni!!! Egészséges terhesség,és változatos táplálkozás esetén semmilyen vitamint nem szükséges szedned!

A vas fontos,de ha fel van töltve rendesen a szervezeted és vasat kezdesz szedni,akkor azzal túl sok lesz a vasad,amivel ártasz!!!!

Várd meg az első vérvételt,abból kiderül mire van szükséged!

2 hét múlva nyugodtan mehetsz már dokihoz,akkor már lesz szívhang,és valamit látni is lehet majd az uh-n.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3lányos & 9+2hkm

2012. júl. 7. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!