A SIMSON S51N (1982. 06. ) Motor tankjába Benzin-Olaj keveréket kell tölteni (és ha igen, akkor milyen arányban), vagy van külön az olajnak egy tartály?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 21:52
1/7 anonim válasza:
5 liter benzinhez tölts 1 deciliter 2T olajat! Lehetőleg rész-szintetikust.
2/7 anonim válasza:
Keverék kell bele,-nincs külön tartály.
Úgy emlékszem 1:50 -s kell bele. benzin + 2T olaj.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2012. júl. 11. 10:58
4/7 anonim válasza:
Áááácsi! :)
1:40-es keverék kell, az 1:50-esre azt mondják a nagy öregek, hogy az a "verseny keverék".
5/7 anonim válasza:
A tanksapkára is 1:50 van írva. Ha túl olajos a keverék, akkor nagyon kormozni fogja a kipufogót és a hengert.
6/7 anonim válasza:
másrészt meg úgy füstöl mint az állat ha 1:40 arányban tankolod
7/7 anonim válasza:
Én RS 125-ben használtam Selenia verseny 2T olajat (8600 ft literje), és hogy jobban menjen a motor 1:60-ba kevertem. Szerintem ha nem a Mol Arol 2T-t használod, hanem valami félszintetikus vagy fullszintetikus olajat akkor mehet az 1:50, ha Arol-al eteted akkor maradj az 1:40-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!